Senaste inläggen

Av Annelie - 1 mars 2009 23:30

Nu börjar natten. Alla de mina har gått in till sig. Kvar här sitter jag med rödkantade trötta ögon, de svider. I fåtöljen sitter Kärleken, eller halvligger rättare sagt. Han snarkar sådär högt och dallrande som bara han kan. Långa utdragna andetag som avslutas med en liten grymtning. Fasansfullt, ja men ack så vackert.


Vi har skådat Beck idag. Älvan, jag och den snarkande kärleken. Dippat morötter och sprungit fram och tillbaka till en "icketrött fortfarande sportlovs pigg" Maximilian. En härlig sista kväll på detta så behövliga vinterlov.


Nu väntar sömnens vackra viloplats men först ska jag läsa någon sida i den nya boken, Män som hatar kvinnor. Jag vill läsa först, sedan se filmen.


På återseende


//©AnnelieH

ANNONS
Av Annelie - 1 mars 2009 19:00

Det har varit en intressant dag hitills. Jag och kärleken fick en tripp på två timmar, alldeles själva! Tack min Älva och A (hennes kärlek)! Vi till och med tog en tur till VEGABAREN där vi avnjöt deras sambal eller sambol hamburgare med bearnesås. Allt hemmagjort!

 Är ni någon gång i Haninge, ta er dit, besöket är väl värt vill jag påstå!

http://www.hamburgerbar.com/" target="_blank">

(Bilden lånad från http://www.hamburgerbar.com/)

 

På väg hem ordnade vi bingolotter till farmor och kärleken kunde inte låta bli att köpa en till sig själv. Nu sitter han och Maximilian och spelar. Där rök Maxens tidiga kväll!


//©AnnelieH

ANNONS
Av Annelie - 1 mars 2009 10:39

                                           


Jag har fått en utmärkelse, av självaste Agneta, "stort och smått". Motiveringen som hon hade lyder så här:

Annelie - en klok och varm människa med ett stort och gott hjärta, ger alltid en vänlig kommentar!

Jag blir så oerhört glad för det är precis så som jag vill att folk ska uppfatta mig. Tack, återigen, tack... You made my day!


//©AnnelieH


Jag ger den vidare till Skogshuldran Titti. Jag har skrivit om henne tidigare. Jag kan inte få nog av hennes klokheter och hennes kraft. Ofta smyger jag mig inpå hennes marker och sätter mig i ett hörn och suger i mig hennes ord som så många gånger är väldigt träffande.


Jag vet att det är en "Blogaward" men jag vill ge den vidare till en människa som inte har någon blogg. Det är Marion, MissC:s underbara mamma. Min motivering är att du är så varm och så klok. Du har alltid en kommentar till mig och även till andra har jag sett. Du är helt enkelt underbar och i en klass för dig själv, sug åt dig woman!

Av Annelie - 28 februari 2009 23:26

Det blev IKEA. Det klaffade så bra med att Storebror och gulliga flickvännen ville åka till stan en sväng. Så efter lite färgning av hår och fixning med vax ;) så bar det iväg! Vi släppte av de unga tu mitt inne i stan och begav oss till IKEA. Vi kom dit vid 18 så två timmar hade vi på oss, lagom. Vi tittade runt och skaffade oss lite inspiration. Vi ska nog göra om det UTAN Maximilian för han for runt som en tornado...


 


I och ur och ur och i... Efter IKEA skulle vi egentligen åkt hem för vi trodde de unga skulle gå på bio men de ångrade sig och ville åka med hem igen, härligt! Vi stannade till och handlade på oss bra med godis och storebror hittade några kul filmer.

Här står dom och väljer film. Maxen är så lycklig över att få vara med sin storebror och hans flickvän. Han till och med tog hennes hand, han sken som en sol.. 


När vi kom hem dukade vi upp och släckte ned. Alla hemma, alla tillsammans, även Maxen fastän klockan var sen. Vid sådana här tillfällen njuter jag.


//©Annelie

Av Annelie - 28 februari 2009 13:14

Jag far runt här, som en skottspole och städar, plockar, tvättar och flyttar grejor. Under tiden sover ungdomarna och Maximilian leker, inne i sin egen värld. Detta känns inge bra, jag behöver förändra lite här hemma.

Precis så HÄR känner jag mig. Bilden är lånad någonstans på nätet, minns inte var. Sökte på STÄDA och hittade denna. En kopia av hur jag känner mig, PRECIS NU!

Det HÄR däremot är TONÅRINGARNA och Maxen OCH kärleken (ibland). Dessa bilder, båda två funna när jag googlade på STÄDA beskriver i EXAKTA drag över hur det är fördelat här hemma, nästan.. ;)


Känner någon igen sig?


//©AnnelieH

Av Annelie - 28 februari 2009 09:01

Det är fantastiskt tyst här hemma just nu. Maximilian sover fortfarande och kärleken har precis åkt iväg, för ett tag. Självfallet sover alla ungdomar. Här sitter jag och min vän kaffekoppen.

(bild lånad från nätet någonstans)


Det finns mycket i mitt hjärta för stunden. Sådant jag inte talar om, sådant som gnager sig fast där och vilsamt trögar sig in i de allra minsta vecken i skuggornas del av mitt hjärta. Det kommer att bli bättre. Även solen kommer att fara fram med sina strålars kraft, intalar jag mig.


//©AnnelieH

Av Annelie - 27 februari 2009 18:38

Idag bar det iväg till simhallen med MissC och hennes William och hans syster. Helkul! Vi avslutade dejten med ett besök på MC. Jag hoppas verkligen att vi träffas snart igen! Det är så kul att i mogen ålder (ja, jag erkänner) lära känna en ny människa när det liksom klickar sådär...


Ikväll väntar grillning. Kärleken är iväg och köper briketter. Kyckling och klyftpotatis står på menyn, mumsigt! Älvan och Storebror är hemma med sina båda respektive, det blir fullt hus med andra ord.


Nu är jag trött, sådär mulligt seg i huvudet som man kan bli efter en härlig dag med mysigt umgänge. Skulle vilja boa ned mig i soffan med en kopp kaffe och tv kontrollen. Det går inte. Mat ska förberedas och kök skall städas. Ikväll, sent, när alla har gått och lagt sig, så blir det min tid. Min blogg tid. Jag längtar.


//©AnnelieH

Av Annelie - 26 februari 2009 23:26

Jag sitter här, helt underbart förundrad över hur en bloggdejt kan bli så lyckad! Med pirrig förväntan åkte jag och Maximilian iväg för att träffa på MissC, eller Sussieeee, som Maxen nu så hemvant säger och hennes lilla goa William! Vilken härlig kille..glimten i ögat och fnisset så nära, glädjespruta! Williams syster M var oxå med men inte från början, även hon jättego! Vilken kvinna, vilken människa! Så full av kärlek, klokhet och glädje!Jag känner mig så väldigt priviligerad att få ha upplevt denna dag, amen!


Här är vi på tåget, påväg till vår nya bekantskap! Vi kände oss bägge två både lite fnissiga och fulla av förväntan! Maximilian höll sin Snowboard i ett stadigt grepp!


När vi sedan väl träffades började vi skratta och vi kramade om varandra på en gång, underbart!


Vi gick nästan raka vägen till backen, whoooo hooo! Så kul!

Så här gör en ÄKTA bloggare, tar kort! Nu är ju även jag en äkta bloggare vill jag tro så även jag tog kort, på MissC som tar kort (skratt)!

Gänget i kö.. Ser ni Sussies spända förväntan? Snart är det hennes tur..

Nu bär det iväg!


Det var så roligt i backen, jag skrattade som jag inte gjort på länge!


Efter ett tag gick vi hem till dom för att avnjuta en delikat latte och underbara pankisar!

Två nya själar har funnit varandra, underbart!

Vi stannade ända till kvällen och vi hade det verkligen skittrevligt! Mycket babbel, fniss, you name it.. Jag ser fram emot nästa dejt, som blir redan imorgon. Då ska vi besöka simhallen tillsammans, superkul!


Maxens slutord i bilen när kärleken hämtat oss: -Mamma, jag älskar dom där barnen...

 Det säger väl allt?

//©AnnelieH


pssssst, går gärna in på Sussies sida, MissC och kolla in hennes bilder från dagen.. 
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se