Senaste inläggen

Av Annelie - 13 mars 2009 09:54

Jag hade tänkt skriva om min saknad. Saknaden när Storebror går på morgonen och kastar iväg ett sådant där lite halv vresigt "hej då". Om  hur jag då kan stoppa honom, le lite sådär käckt och säga - ursäkta?  Att han då ibland vänder sig om, stövlar emot mig, pussar mig på kinden och ler tillbaka. Jag tänkte söka efter en bild som kanske beskriver just den känslan. Jag hamnade istället på sidor där människor mist sina älskade och beskriver sin saknad, i ord.


Jag, med min "stora" förståelse för livet, kärleken och för den där "andra" dimentionen mäktar inte med. Känslan som med raketfart sprider sig i mitt bröst är så trängande smärtsam att den inte går att beskriva. Tårarna rinner och det känns som att jag tar in hela världens sorg i mitt hjärta, blott för en sekund, men tillräckligt för att jag känner hur mitt inre nästan brakar sönder.


I dessa stunder vill jag bara samla mina närmaste under mina vingar. Skydda dem mot allt ont i världen och aldrig mer släppa dem ur sikte. Istället  blundar jag och ser hur jag sveper min  kärleks vita vingar runt dom, jag pussar små hjärtan på deras kinder och trycker min hand, fjäderlätt, mot deras panna. När de senare kliver in, här hemma, brukar jag le lite sådär hemlighetsfullt för i mitt sinne kan jag se hur dessa små hjärtan sitter kvar där, ett litet smycke som pulserar ut sin kärlek i små portioner.

(bilden hämtad från www.alltinggratis.se)


Jag kan inte och kommer aldrig stänga in mina närmaste av rädsla för all skit som kan hända. Men dessa ritualer är för mig livsnödvändiga för hur ska jag annars uttrycka min oro, min kärlek, min rädsla?  Detta är mitt, alldeles egna sätt att skydda dem på.


Nä, lite meditation på det här, sedan promenaden till jobbet. Jag önskar er alla en härlig Fredag!

ANNONS
Av Annelie - 13 mars 2009 06:59

Äntligen Fredag. Jag kommer att uppskatta det mer nu, som arbetande myra igen.


Storebror är trött. Nationella prov idag och dessutom halkade han igår och slog upp ett knä, rejält. Passa er därute, halkan är förädisk! 


Det är typ 16 grader här hemma just nu, måste tända vedspisen och dricka kaffe.

//©Annelie

ANNONS
Av Annelie - 12 mars 2009 22:58

Jag hade tänkt att kika runt till er alla men jag är helt slut. Jag började men nu hänger ögonlocken sådär oerhört sexigt och gäspningarna avlöser varandra.


Jobbet har gått bra men dagen har gått i fartens tecken och jag är snurrigt trött. I morgon kära vänner, då återkommer jag med nya tag!


Kram på er och godnatt..


//Annelie

Av Annelie - 12 mars 2009 11:15

Innan jag går min promenad till mitt arbete så vill jag länka till detta inlägg av en Mickis.

                                                 

Med tanke på allt som händer i vårt samhälle och ute i världen. Klicka på handen så kommer ni in till inlägget.


©AnnelieH

Av Annelie - 12 mars 2009 10:57

Mötet var kortare än vad jag trodde. Dessutom blev det mycket lyckat. Han är ju så klok vår Familjepratare... Me like alot!


Fick en halvtimme nu och vad gör jag, jo sätter mig här! Snart är det promenad till jobbet. 12 börjar jag. 4 timmar. Tänker på stort och smått gör jag dessutom, hon börjar heltid idag tror jag..*kramar om*

 

Nä, kaffe på det här!

//©AnnelieH

Av Annelie - 12 mars 2009 06:55

Morgonen har inte börjat bra. Stopp i toan, vet inte om det är fullt i tanken eller om "någon" i familjen klantat sig. Tänkte sitta här och njuta av min kaffekopp i en liten stund men nu känner jag bara skitirriterad. Ska försöka tänka som mofs gjorde igår.. I need it! Klicka HÄR, jag tänker i alla fall göra det, och läsa igen.


Idag är det familjeprataren, sedan arbete. Jag hinner inte hem före jobbetbörjar så lite stressigt blir det. I morgon däremot har jag min förmiddag. Nu ska jag läsa mofstankar och dricka mitt kaffe.


//©Annelie

Av Annelie - 11 mars 2009 20:28

Det blev Kebab, pitabröd,ris och tillbehör och efterrätt, CHOKLADPUDDING med grädde! Saken var den att de om hem när jag var klar med Kebab köttet. Jag hittade inga Billys.. :( Så jag och Kärleken åkte snabbt iväg och köpte mer grejor!  Lyckat blev det, middag för sex (Älvans pojkvän var med såklart, käre A)


Det blev inget jobb idag. Maxen hade sin karensdag och jobbet hade redan fixat vikarie för mig så jag vabbade. Men imorgon då attans smäller det! Nu ska jag fixa innan Greys.


//©AnnelieH


pssst: kolla in detta inlägg, så härligt -->> Klicka HÄR!  

Glöm inte MissC:s tävling, --->>> Klicka HÄR för att komma dit!

Av Annelie - 11 mars 2009 17:13

Jag får laga maten idag. Hemska tanke. Här hemma är det Kärlekens uppgift, inte min! Mina pojkar, Storebror och Kärleken har börjat att styrketräna tillsammans ibland, efter jobbet. Jag kan se dom framför mig:


 

Skämt åsido, jag tror att det är väldigt bra att de gör något tillsammans och att de får släppa ut lite energi tillsammans! Bara inte Kärleken helt plötsligt får massa onödiga muskler. Jag har aldrig riktigt tyckt om "byggda kroppar". Det är inte riktigt min grej! Däremot en kropp gjuten av hårt kroppsarbete, typ..

Nä, byggda muskler är inget för mig! Min värsta mardröm är om Kärleken skulle se ut så här:

Men det är nog ingen risk av det lilla tränande som   mina älsklingar ger sig in i.. *hoppas*

Nu tänker jag kolla frysen och hoppas på att jag har lite Billys pan Pizza kvar... De kommer nog inte före sju, eller kanske? Nä, det blir jag som får laga mat...           //©AnnelieH

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se