Alla inlägg under mars 2009

Av Annelie - 1 mars 2009 23:30

Nu börjar natten. Alla de mina har gått in till sig. Kvar här sitter jag med rödkantade trötta ögon, de svider. I fåtöljen sitter Kärleken, eller halvligger rättare sagt. Han snarkar sådär högt och dallrande som bara han kan. Långa utdragna andetag som avslutas med en liten grymtning. Fasansfullt, ja men ack så vackert.


Vi har skådat Beck idag. Älvan, jag och den snarkande kärleken. Dippat morötter och sprungit fram och tillbaka till en "icketrött fortfarande sportlovs pigg" Maximilian. En härlig sista kväll på detta så behövliga vinterlov.


Nu väntar sömnens vackra viloplats men först ska jag läsa någon sida i den nya boken, Män som hatar kvinnor. Jag vill läsa först, sedan se filmen.


På återseende


//©AnnelieH

ANNONS
Av Annelie - 1 mars 2009 19:00

Det har varit en intressant dag hitills. Jag och kärleken fick en tripp på två timmar, alldeles själva! Tack min Älva och A (hennes kärlek)! Vi till och med tog en tur till VEGABAREN där vi avnjöt deras sambal eller sambol hamburgare med bearnesås. Allt hemmagjort!

 Är ni någon gång i Haninge, ta er dit, besöket är väl värt vill jag påstå!

http://www.hamburgerbar.com/" target="_blank">

(Bilden lånad från http://www.hamburgerbar.com/)

 

På väg hem ordnade vi bingolotter till farmor och kärleken kunde inte låta bli att köpa en till sig själv. Nu sitter han och Maximilian och spelar. Där rök Maxens tidiga kväll!


//©AnnelieH

ANNONS
Av Annelie - 1 mars 2009 10:39

                                           


Jag har fått en utmärkelse, av självaste Agneta, "stort och smått". Motiveringen som hon hade lyder så här:

Annelie - en klok och varm människa med ett stort och gott hjärta, ger alltid en vänlig kommentar!

Jag blir så oerhört glad för det är precis så som jag vill att folk ska uppfatta mig. Tack, återigen, tack... You made my day!


//©AnnelieH


Jag ger den vidare till Skogshuldran Titti. Jag har skrivit om henne tidigare. Jag kan inte få nog av hennes klokheter och hennes kraft. Ofta smyger jag mig inpå hennes marker och sätter mig i ett hörn och suger i mig hennes ord som så många gånger är väldigt träffande.


Jag vet att det är en "Blogaward" men jag vill ge den vidare till en människa som inte har någon blogg. Det är Marion, MissC:s underbara mamma. Min motivering är att du är så varm och så klok. Du har alltid en kommentar till mig och även till andra har jag sett. Du är helt enkelt underbar och i en klass för dig själv, sug åt dig woman!

Tidigare månad - Senare månad
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se