Alla inlägg under mars 2009

Av Annelie - 15 mars 2009 23:42

Det luktar apa i mitt hus. Tanken är full och har varit det i ett par dagar. Imorgon töms den, thank god!


Vi har kollat på Beck och svullat godis, igen.Jag gillar söndagarna med Älvan även om dom blir sena.


Sitter här och tänker på min mamma. Tack älskade du för att du kom igår och för promenaden imorse (förmiddags). Jag älskar dig så mycket även om jag ibland är en riktig pain!

                          

                          

En typisk Maxen posé! Min lilla pajas...


 

 

De är så coola, min mamma och min Maxi. Min mamma tar verkligen till sig saker jag säger. Jag sa att hon kunde ju testa att krama ett träd! Hon ser inte ut att lida precis... Dessutom valde hon trädet själv..!

Den kraften från trädet behövdes  verkligen i "mördartrappan"


Nu ska jag kolla till lilla Max. Febern är hög och han har ont i huvudet. Har sovit i stort sett sedan vi kom hem.


//©AnnelieH


ANNONS
Av Annelie - 15 mars 2009 18:37

Vilken fika! Om ni bara visste hur trevlig MissC och hennes C är! Att dom dessutom har en underbar liten William och My gör ju inte saken sämre precis!


Min Maximilian skrattade sådär hjärtligt vid ett flertal gånger. Kladdkakan och fnatten var sådär underbart mumsiga... Åhhh, jag skulle kunna ha suttit där än och pladdrat om inte livet hade kallat, amen!


När vi åkte därifrån var Maxen däremot faktiskt sjuk. Hög feber har han helt plötsligt åkt på, igen. Denna gång är han däremot väldigt påverkad och ligger nu nedbäddad, sovandes, i vår soffa. Får se var detta slutar. Att det är pappsen som vabbar imorgon är det dock ingen tvekan om.. ,)


//AnnelieH

ANNONS
Av Annelie - 15 mars 2009 10:10

Jag fick sova en stund extra. Det brukar vara så när mormor är här. Maxen går och väcker henne istället och så har dom sig en mysig morgon utan morgontrötta föräldrar, härligt!


Ute skiner solen och jag funderar på att ta en promenad med mamma. Om hon bara kunde låta mig vakna nu och inte babbla med mig innan jag fått i mig kaffet och skrivit detta klart!

 

Det är ju en ganska så fin promenad väg upp till byn härifrån.


Lite senare idag ska vi åka till MissC och ta en fika! Hämta vinsten och träffas lite, jag längtar och det gör Maxen oxå!

//©AnnelieH

Av Annelie - 14 mars 2009 21:20

Alla bidragen (melodofestivalen) är framförda och nu kliar det i bloggtarmen. Jag kan inte hålla mig härifrån! Jag har laddat upp de bilder jag vill visa från mässan idag. Den var liten, trång och fullpackad så jag sitter här helt slut men glad!


Min Maximilian har alltid varit en försiktig liten kille. Ingen som direkt har tagit för sig och armbågat sig fram. Han har tuffat till sig och mässan idag blev som en liten aha upplevelse! Han vågade göra det mesta! Han har övervunnit lite rädslor som han själv så klokt sa till doktorn efter gastroskopin. Vi pratade lite om det idag och han har ett annat skimmer i ögonen när han pratar om vad han gjort.

              

              

Här står mamma Annelie med tårar i ögonen!

                   

Vilket leende!


Flugfiske och fiskdamm!

    

Här känner han på en isskulptur, häftigt!


Jag är faktiskt så stolt och de som läser detta och känner maximilian kommer att förstå vad jag menar! Maxen braxen Mommy loves you!!


//©AnnelieH

Av Annelie - 14 mars 2009 17:56

Nu är vi hemma och vad möttes mig, jo en varm liten stuga och ett rent kylskåp. Mamma eldade på i kaminen och rensade då hon ändå väntade på oss.


Vi har haft det jättemysigt! Det blev Maximilians dag. Bilder kommer senare då jag även kommer kika runt hos er. Nu ska jag sträcka ut mig på soffan, pilla mig i naveln och kolla på när kärleken lagar korvstroganoff..

//©AnnelieH

Av Annelie - 14 mars 2009 10:51

Det blev Vildmarksmässan och när vi kommer hem kommer Mormor att sitta i vår härliga soffa! Dubbelt upp med andra ord!


Idag kommer jag alltså både då ha kakan och äta upp den..


Vi ses ikväll och alla ni därute, ha en trevlig dag!

//©AnnelieH


Av Annelie - 14 mars 2009 09:48

Jag sitter här och ler. Tittar på det lilla smycket och funderar lite på om jag ska ha det i en läderrem runt halsen eller kanske i en silverkedja. Att jag ska ha den i ett halsband har jag bestämt mig för.


Idag har vi planer på att möjligtvis besöka vildmarksmässan i Älvsjö. Kärleken, Maximilian och jag. Det vore lite trevligt förutom att jag brukar bli så trött av allt folk. Det kan jag säkerligen stå ut med!                 


Vi får se hur det blir, kärleken har inte klivit upp ännu.


Min mamma ringde. Jag saknade henne igår och frågade om hon inte ville komma över. Utan att städa och utan att passa eller hämta maxen. Hon kommer gärna om hon får sa hon imorse, jippie! Det känns spännande att inte veta helt vad denna dag bär i sitt sköte, vi får helt enkelt se vad som händer!

//©AnnelieH

Av Annelie - 13 mars 2009 20:32

Jag vann ! Tre lotter hade jag och så drar lilla gubben MIG! Jag blir så glad, TACK! Kolla in till MissC och klicka upp filmen med dragningen!

 

Här sitter Maxen och vinkar frenetiskt till sin nya kompis!

                                            

                                 Här är den, den lilla ängelen... MIN!

//©AnnelieH
 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se