Direktlänk till inlägg 18 mars 2009

Rubrik saknas

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..


Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kram!

//Annelie

 
ANNONS
 
annsan_s

annsan_s

18 mars 2009 19:24

Du har en utmärkelse
hos mig.

Kram
annsan

http://annlouises.webblogg.se

 
Corina

Corina

18 mars 2009 19:34

Har smygkikat in på din nya blogg.Den blir ju kanonfon tycker jag.Meddela när du är redo att flytta så länkar jag om ! Kramis !

http://alltingochingenting.corina.se

 
Skogshuldran Titti

Skogshuldran Titti

18 mars 2009 19:58

Kikade på din tilltänkta nya blogg.
Ser väldigt fint och smakfullt ut, mycket behagligare än den förra du "bodde" på ett tag!
Det blir säkert bra!
Du skickar väl "flyttkort" så jag hittar dig?

http://skogshuldran.bloggagratis.se

 
mockapocka

mockapocka

18 mars 2009 21:15

Vaddå flytta? Kan jag hänga med alltså?

http://mockapocka.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Av Annelie - 16 mars 2009 22:31

Nu brukar jag sitta och kommentera och läsa bloggar. Inte ikväll. Nu ska jag efter en tuff, känslomässigt skitjobbig kväll, lägga mig i min stora säng med min nya bok.                                          Hoppas ni alla drömmer härliga drömmar oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se