Direktlänk till inlägg 18 mars 2009

Stormen över

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.

 Tack för alla fina tankar, ord och kramar. De bar mig kan jag lova! Idag är det jobb på förmiddagen. Maximlian får sin extra dag med Farmor idag, tack snälla! Kärleken har varit hemma i två dagar, läs TVÅ dagar och klättrar redan på väggarna. Hans feber är borta ochhan åt ordentligt igår.


Jag hinner inte svara på alla vackra ord just nu men planerar en liten bloggkväll... ;).


Vet ni vad! Jag bygger just nu upp en annan blogg. Samma fast inte samma. På blogspot. Det är inte lika familjärt men jag kan personliggöra min blogg på ett sätt jag inte kan här. Jag kan skapa ett rum, ett vackert rum där mina ord kan dala ned och bädda in sig på ett lite vackrare sätt än här. Det betyder massor för mig. Mina bloggisar betyder oxå massor. Men med ett litet klistra och klipp är ju länken ändrad och jag är då inte så långt borta!

Vi får dock se om flytten blir eller inte då min separationsångest är enorm.

Jag vet att ni som betyder något följer mig...


Ta er gärna en liten smygtitt. Den är inte på långa vägar klar ännu, men titta går ju..http://anneliehb.blogspot.com/

 

Ha nu en härlig dag, det ska jag ha!

//©AnnelieH

 
ANNONS
 
stort och smått

stort och smått

18 mars 2009 09:04

Vet inte mer om ändringarna, mer än att det ska bli klickbara bilder. Säkert fler grejer också, men jag vet inte vad! Jag läste det på en blogg för snart två veckor sen och då skulle det dröja ca två veckor till förändring. Borde bli ungefär nu då!
Blogspot är så mkt snyggare ja. Jag har också en där som jag aldrig skriver i...
Kommer tillbaka senare!
Kram kram!

http://agneta.bloggagratis.se

 
Ann-Louise

Ann-Louise

18 mars 2009 09:18

Näeeee...nu får jag en klump i hjärtat. Det känns lite som du flyttar hemifrån, rymmer helt enkelt *ögonen tåras* Kan du inte dubbelskriva, ha ha?? Nä, skojar (lite), klart jag ska länka dig. Fast ändå; bloggagratisfamiljen liksom...som håller i hop i alla väder. Tar ens hand om man är ledsen, uppmuntrar när man behöver det...you know. Lycka till (å glöm inte att titta till oss, eller mig menar jag förstås själviskt)

http://40taggaren.bloggagratis.se

 
Corina

Corina

18 mars 2009 11:26

Vet du....du får flytta din blogg vart du vill. Jag kommer i alla fall att titta till dig dagligen (nästan) ! Så lätt kommer du inte undan mig *S* Kramis !

http://alltingochingenting.corina.se

 
Nini

Nini

18 mars 2009 13:21

Vet du - efternamnet på bloggen är helt egalt. Det är ju DINA ord jag vill se. Hur du väljer att rama in dem är din sak ;-)

Visst är det fantastiskt att man kan gå stark ur stormen varje gång? Människan är ett underligt djur... Men tur är det. KRAM

http://nini.bloggagratis.se

 
Fröken Sparsmart

Fröken Sparsmart

18 mars 2009 15:46

Härlig onsdag på dig!

http://www.metrobloggen.se/sparsmart

 
stort och smått

stort och smått

18 mars 2009 19:30

Nu är jag hemma igen!!! Jag måste hitta en vettig sysselsättning så att jag kan vara hemma på dagarna och blogga lite mer än jag kan på jobbet! Lyxhustru låter bra, ska nog söka mig en sådan tjänst! Jag skulle till och med kunna ställa mig och stryka ren tvätt på dagarna - bara jag får vara hemma!!! Jag älskar hemma!!!

Så. Nog om mig. Hoppas du har haft en bra dag! Och att solen har skinit på dig idag... och att du känner dig glad! Själv är jag full av energi idag, ska försöka att inte förbruka den idag utan förvara den inom mig, hushålla med den så att den räcker länge...

Jag tittade in till din bloggspot och vad snygg! Ren och stilfull! Förstår att du är sugen på att byta...

Kram!

http://agneta.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Av Annelie - 16 mars 2009 22:31

Nu brukar jag sitta och kommentera och läsa bloggar. Inte ikväll. Nu ska jag efter en tuff, känslomässigt skitjobbig kväll, lägga mig i min stora säng med min nya bok.                                          Hoppas ni alla drömmer härliga drömmar oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se