Direktlänk till inlägg 17 mars 2009

Rubrik saknas

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort.

Jag är så förbannat känslig. Aldrig att jag kan hålla dessa förädiska tårar som rinner i tid och otid. Att jag inte kan vara cool på utsidan när det verkligen behövs. Mina tårar blir till ett stilla regn som avslöjar, biter mig, försvagar mig.


//©AnnelieH 
ANNONS
 
stort och smått

stort och smått

17 mars 2009 09:46

Åh, det där är så jobbigt.... så otroligt jobbigt! Hoppas du hittar styrka och kraft! Du är en tänkande och kännande människa, så klart att det märks och syns (även om det inte alltid är så roligt!!! Vem sjutton vill inte vara cool??!!)
Du är underbar som du är!
Jättekram!

http://agneta.bloggagratis.se

 
Christina

Christina

17 mars 2009 09:47

Att visa sina känslor är ingen svaghet....varför vara cool utanpå när du gråter inombords?
Hoppas vindarna vänder idag och att du mår bättre...Styrkekram

http://leonletizialucas.blogspot.com

 
MissC

MissC

17 mars 2009 10:44

Bamse kram från mig!!!
Vet du, hellre visa känslor än att dölja dem!
De måste ju ut ialla fall. Men jag vet vad du menar, det finns tillfällen då man önskade att tårarna kunde hålla sig bort.. Iaf för stunden. Men är man känslomänniska så är man! Jag vet.. ;)

Kram på dig igen fina Annelie!

http://missc.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

17 mars 2009 11:21

Jag finns här för dig min kära syster

http://mammaanna.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

17 mars 2009 11:23

nu skickar jag en jätte stor Bamse kram till dig min kära underbara systra mi

http://mammaanna.bloggagratis.se

 
Nini

Nini

17 mars 2009 12:15

Jag skickar all styrka jag kan uppbåda och lite till. Du finns i mina tankar och mitt hjärta.

http://nini.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Annelie

17 mars 2009 15:08

Ni är för goa, tack..

 
mz.olsson

mz.olsson

17 mars 2009 15:49

Hur är det med dig??
Jag vet så väl den där känslan av att inte få möjlighet att återhämta sig... när det bara rullar på o man vet att man måste få stopp, men det går inte... jag vet inte, om det är där du är? Jag sitter här o kör djupandningar, o tänker telepati. ;D Luuuugn... de bra dagarna kommer igen, det har de alltid gjort förut.

http://www.medgrntkortihanden.blogspot.com

 
Truddelutt

Truddelutt

17 mars 2009 18:59

Så irriterande när man inte kan "hålla masken". När jag blir arg så börjar jag gråta och det gillar jag INTE. Hamnar ju automatiskt i en svag position då och det vill jag inte. Men kan helt enkelt inte hålla tårarna tillbaka. *suckar*
Men om man är ledsen så är det ju faktiskt ok att gråta. Även om det är skämmigt om jag själv börjar storgråta inför andra så tycker jag absolut inte att det är pinsamt för andra om de börjar gråta inför mig. Hmm....

Stora styrkekramen på dig vännen!
Kramis

http://truddelutt.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 16 mars 2009 22:31

Nu brukar jag sitta och kommentera och läsa bloggar. Inte ikväll. Nu ska jag efter en tuff, känslomässigt skitjobbig kväll, lägga mig i min stora säng med min nya bok.                                          Hoppas ni alla drömmer härliga drömmar oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se