Direktlänk till inlägg 16 mars 2009

Godnatt <3

Av Annelie - 16 mars 2009 22:31

Nu brukar jag sitta och kommentera och läsa bloggar. Inte ikväll. Nu ska jag efter en tuff, känslomässigt skitjobbig kväll, lägga mig i min stora säng med min nya bok.

                                        

Hoppas ni alla drömmer härliga drömmar och att natten är snäll med er.

//©AnnelieH


 
ANNONS
 
Ann-Louise

Ann-Louise

16 mars 2009 22:38

Sov gott och se fram emot mysstunder med den boken (och dessutom har du ytterligare en kvar, grattis)

http://40taggaren.bloggagratis.se

 
rosalucia

rosalucia

17 mars 2009 08:22

Å den är ännu bättre än den första; mycket bättre!!!!! Önskar att jag hade den oläst...
Och sen har du en kvar ändå, vilken skatt.
Älskar böcker, de tar en till en annan värld.
Nog för att jag trivs i den vanliga också, men ibland är det härligt att få glida iväg..
Ha det bra!

http://rosalucia.bloggagratis.se

 
stort och smått

stort och smått

17 mars 2009 08:25

Hoppas du får en bra tisdag, hela dagen!!! : )
Njut av boken så länge den varar, det är jobbigt när den börjar ta slut, fast då har du ju en till! De är njutning!
Kramar!

http://agneta.bloggagratis.se

 
Truddelutt

Truddelutt

17 mars 2009 17:13

Hoppas du kunde sova bra.
Kramelikram

http://truddelutt.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se