Direktlänk till inlägg 16 mars 2009

Eftermiddagsbabbel

Av Annelie - 16 mars 2009 16:02

Det kändes bra idag, hos Den Kloke Mannen. Tiden däremot går alldeles för fort och vips så måste den avrundas och ny tid bokas in. Jobbet gick bra. Idag var jag där tre timmar, lite lagom sådär.


Skogshuldran kom med lite bra tips, tack! Ska verkligen försöka tänka på det där med godisarna. Jag kände mig ärligt talar magsjuk imorseav allt svullande igår, inge bra!

Maxen är bättre. Inte helt feberfri, men ack så mycket bättre än igår och imorse.


Själv sitter jag här alldeles supertrött. Har införskaffat mig den andra boken nu, "Flickan som lekte med elden". Härligt! En kväll i bokens tecken väntar mig.


//©AnnelieH

 
ANNONS
 
Ingen bild

Truddelutt

16 mars 2009 18:32

Jag blev klar med Luftslottet som sprängdes i förmiddags. :)
Frågan är bara vad jag ska börja lyssna på nu...
Kramis

 
stort och smått

stort och smått

16 mars 2009 18:46

Jag sitter här och har överlevt måndagen! Mycket tack vare att maken hade lagat paj igår och det var bara för mig att värma till barnen och mig. Gott och enkelt - gillar jag mycket!
Nu ska bara fårskocken vallas in från aktiviterna så är mitt mammahjärta lugnt igen!
Uppgiften lämnades in i går och jag blev faktiskt nöjd med den! Visst, det finns säkert massor att förbättra men det ska det ju vara också! Men jag blev nöjd och det känns så j-a bra att säga det!
En del saker som hängt över mig har fixats på jobbet idag och ska slutföras i morgon - och det har varit en stor tung sten som nu sakta släpper. Snart så är den nog helt borta!
Jag har försökt tänka och andas idag efter ditt tips! Andas in ny energi och andas ut den gamla och dåliga!
*så glad att du finns* : )

Stor kram!

http://agneta.bloggagratis.se

 
vampireslave

vampireslave

16 mars 2009 19:19

tack för det! =) hoppas att ni oxå mår bättre snart! är det inte väldigt mycket sjukt denna vinter? eller blir det så när man får barn och plötsligt umgås mest med barn på olika aktiviteter? förvirrande, och utmattande. =) ha det mys med läsningen!

http://vampireslave.bloggagratis.se

 
Fröken Sparsmart

Fröken Sparsmart

16 mars 2009 19:33

Trevlig läsning! (Visst är Stieg Larssons böcker bra...)

http://www.metrobloggen.se/sparsmart

 
Corina

Corina

16 mars 2009 20:48

Den boken är skitbra :) Sista boken har jag på cd men det verkar aldrig bli någon tid till att sitta och lyssna *ler* Kramis !

http://alltingochingenting.corina.se

 
Christina

Christina

16 mars 2009 20:51

Bra att du träffade kloke mannen...och underbart att höra att M är på bättringsväg.ha en underbar läsning...böckerna som man inte vill skall ta slut..kramis

http://leonletizialucas.blogspot.com

 
Yvonne

Yvonne

18 mars 2009 06:35

Va härligt att Max mår bättre! =)

Kramis!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se