Direktlänk till inlägg 15 mars 2009

Rubrik saknas

Av Annelie - 15 mars 2009 23:42

Det luktar apa i mitt hus. Tanken är full och har varit det i ett par dagar. Imorgon töms den, thank god!


Vi har kollat på Beck och svullat godis, igen.Jag gillar söndagarna med Älvan även om dom blir sena.


Sitter här och tänker på min mamma. Tack älskade du för att du kom igår och för promenaden imorse (förmiddags). Jag älskar dig så mycket även om jag ibland är en riktig pain!

                          

                          

En typisk Maxen posé! Min lilla pajas...


 

 

De är så coola, min mamma och min Maxi. Min mamma tar verkligen till sig saker jag säger. Jag sa att hon kunde ju testa att krama ett träd! Hon ser inte ut att lida precis... Dessutom valde hon trädet själv..!

Den kraften från trädet behövdes  verkligen i "mördartrappan"


Nu ska jag kolla till lilla Max. Febern är hög och han har ont i huvudet. Har sovit i stort sett sedan vi kom hem.


//©AnnelieH


 
ANNONS
 
stort och smått

stort och smått

16 mars 2009 06:17

Min mamma lyssnar sällan på goda råd jag kommer med. Hm... Envis som en ... (runs in the family)!
Ha en bra dag!!!
Kram

http://agneta.bloggagratis.se

 
Cina

Cina

16 mars 2009 07:19

Mysigt det ser ut när din älskade mamma står och kramar trädet. Tror jag ska gå ut o göra likadant!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
Truddelutt

Truddelutt

16 mars 2009 10:06

Vissa verkar dessutom ta den ännu mer jobbiga vägen utanför trappan. :) Så typiskt ungar. :)
Såg en gång en ung kille cykla i en lång (och då menar jag LÅNG) och seg uppförsbacke på bakhjulet. Varför göra det jobbigare än vad det redan är?? *fnissar*
Trevlig dag på dig!
Kramen

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
Yvonne

Yvonne

16 mars 2009 10:44

Vilken fin mamma du har! Skönt att hon kommer förbi och "bara" finns hos er!

Stackars lille Max. Va tråkigt att han skulle bli sjuk...

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se