Direktlänk till inlägg 14 mars 2009

Äntligen hemma

Av Annelie - 14 mars 2009 17:56

Nu är vi hemma och vad möttes mig, jo en varm liten stuga och ett rent kylskåp. Mamma eldade på i kaminen och rensade då hon ändå väntade på oss.


Vi har haft det jättemysigt! Det blev Maximilians dag. Bilder kommer senare då jag även kommer kika runt hos er. Nu ska jag sträcka ut mig på soffan, pilla mig i naveln och kolla på när kärleken lagar korvstroganoff..

//©AnnelieH

 
ANNONS
 
stort och smått

stort och smått

14 mars 2009 18:13

Ha det så skönt i soffan! Och ha en underbar lördagkväll!!!

Kram Agneta
ps. lyxigt med mamma som städar! : ) Gulle dem!

http://agneta.bloggagratis.se

 
rosalucia

rosalucia

14 mars 2009 18:41

Vad härlig dag ni haft!!! Roligt.
Å nu känner jag att det vore alldeles otroligt gott med korvstroganoff.....känner doften till å med...

http://rosalucia.bloggagratis.se

 
Corina

Corina

14 mars 2009 19:10

Ikväll blir det melodifestivalen tillsammans med barnen för min del och en massa godis. Maken är på fest nere i Umeå,kommer hem inatt.

http://alltingochingenting.corina.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se