Direktlänk till inlägg 14 mars 2009

Spännande dag, kanske?

Av Annelie - 14 mars 2009 09:48

Jag sitter här och ler. Tittar på det lilla smycket och funderar lite på om jag ska ha det i en läderrem runt halsen eller kanske i en silverkedja. Att jag ska ha den i ett halsband har jag bestämt mig för.


Idag har vi planer på att möjligtvis besöka vildmarksmässan i Älvsjö. Kärleken, Maximilian och jag. Det vore lite trevligt förutom att jag brukar bli så trött av allt folk. Det kan jag säkerligen stå ut med!                 


Vi får se hur det blir, kärleken har inte klivit upp ännu.


Min mamma ringde. Jag saknade henne igår och frågade om hon inte ville komma över. Utan att städa och utan att passa eller hämta maxen. Hon kommer gärna om hon får sa hon imorse, jippie! Det känns spännande att inte veta helt vad denna dag bär i sitt sköte, vi får helt enkelt se vad som händer!

//©AnnelieH

 
ANNONS
 
mockapocka

mockapocka

14 mars 2009 10:18

Låter härligt. Go with the flow.
Tips från en som ständigt svimmar på mässor med mycket folk; Ha ett äpple i fickan. Och vatten. Och choklad. Gärna också en sådan där hopfällbar tältstol. Ta föresten hela sittgruppen. Det brukar vara trångt vid ät-ställena på mässan. Ta med mat också för säkerhets skull.
Ok, det bli lite tungt men det är det värt. Ha så kul!

http://mockapocka.bloggagratis.se

 
MissC

MissC

14 mars 2009 10:46

Får jag säga......
Jag tror ängeln gör sig bäst på kedja ;)
Fast det kan ju oxå bero på.. *skratt*
Kanske ska vara tyst istället :D

Ha en underbar lördag!
Själv jobbar jag HELA dagen.
Kram

http://missc.bloggagratis.se

 
annsan_s

annsan_s

14 mars 2009 11:05

Vad härligt.

Ha en bra lördag

kram
annsan

http://annlouises.webblogg.se

 
Ann-Louise

Ann-Louise

14 mars 2009 11:41

Ett tillägg till Mockapockas bra-att-ha-lista är en potta. Blir alltid kissnödig bland mycket folk (och du vet att det är låång kö till äckliga nerkissade offentliga toaletter:)

http://40taggaren.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se