Direktlänk till inlägg 12 mars 2009

Stopp i toan

Av Annelie - 12 mars 2009 06:55

Morgonen har inte börjat bra. Stopp i toan, vet inte om det är fullt i tanken eller om "någon" i familjen klantat sig. Tänkte sitta här och njuta av min kaffekopp i en liten stund men nu känner jag bara skitirriterad. Ska försöka tänka som mofs gjorde igår.. I need it! Klicka HÄR, jag tänker i alla fall göra det, och läsa igen.


Idag är det familjeprataren, sedan arbete. Jag hinner inte hem före jobbetbörjar så lite stressigt blir det. I morgon däremot har jag min förmiddag. Nu ska jag läsa mofstankar och dricka mitt kaffe.


//©Annelie

 
ANNONS
 
Yvonne

Yvonne

12 mars 2009 08:02

Nä, blä va jobbigt! Stopp i toan är pest! Vet för vi har jätteproblem med sånt här också..
Hoppas det löser sig under dagen!
Varm kram

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Browneyedgirl

Browneyedgirl

12 mars 2009 09:36

Ush ingen rolig start, kanske resten av dagen blir desto bättre =)

http://www.metrobloggen.se/browneyedgirl

 
Ingen bild

svärmor

12 mars 2009 10:10

det är tyvär fullt inte stopp /kram anki

 
MissC

MissC

12 mars 2009 10:18

"Hoppas det löser sig" Skriver Yvonne..
HAHAHA!! Det var passande :D HAHAHA!

Ja fy å usch inge kul!!
Hoppas dagen fortsätter bättre än den började!
Kram

http://missc.bloggagratis.se

 
Ann-Louise

Ann-Louise

12 mars 2009 18:15

Jag tycker det är jätteroligt att du är SKITIRRITERAD just i det här inlägget...:-)

http://40taggaren.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se