Direktlänk till inlägg 11 mars 2009

Kebab och chokladpudding!

Av Annelie - 11 mars 2009 20:28

Det blev Kebab, pitabröd,ris och tillbehör och efterrätt, CHOKLADPUDDING med grädde! Saken var den att de om hem när jag var klar med Kebab köttet. Jag hittade inga Billys.. :( Så jag och Kärleken åkte snabbt iväg och köpte mer grejor!  Lyckat blev det, middag för sex (Älvans pojkvän var med såklart, käre A)


Det blev inget jobb idag. Maxen hade sin karensdag och jobbet hade redan fixat vikarie för mig så jag vabbade. Men imorgon då attans smäller det! Nu ska jag fixa innan Greys.


//©AnnelieH


pssst: kolla in detta inlägg, så härligt -->> Klicka HÄR!  

Glöm inte MissC:s tävling, --->>> Klicka HÄR för att komma dit!

 
ANNONS
 
stort och smått

stort och smått

11 mars 2009 20:55

Vad gott det lät! Själv gjorde jag kycklinggryta med broccolli, soltorkade tomater och örter. Makaroner till det och barnen sa "mmm, det här var gott" Inget faktiskt denna gång!
Och det var faktiskt riktigt gott, om jag får säga det själv!

Ha det bra i morgon, vi kan ju tänka på varandra...

Stor kram!

http://agneta.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se