Direktlänk till inlägg 11 mars 2009

Laga mat och styrketräna

Av Annelie - 11 mars 2009 17:13

Jag får laga maten idag. Hemska tanke. Här hemma är det Kärlekens uppgift, inte min! Mina pojkar, Storebror och Kärleken har börjat att styrketräna tillsammans ibland, efter jobbet. Jag kan se dom framför mig:


 

Skämt åsido, jag tror att det är väldigt bra att de gör något tillsammans och att de får släppa ut lite energi tillsammans! Bara inte Kärleken helt plötsligt får massa onödiga muskler. Jag har aldrig riktigt tyckt om "byggda kroppar". Det är inte riktigt min grej! Däremot en kropp gjuten av hårt kroppsarbete, typ..

Nä, byggda muskler är inget för mig! Min värsta mardröm är om Kärleken skulle se ut så här:

Men det är nog ingen risk av det lilla tränande som   mina älsklingar ger sig in i.. *hoppas*

Nu tänker jag kolla frysen och hoppas på att jag har lite Billys pan Pizza kvar... De kommer nog inte före sju, eller kanske? Nä, det blir jag som får laga mat...           //©AnnelieH

 
ANNONS
 
stort och smått

stort och smått

11 mars 2009 17:42

Jag ska också laga mat... Inte roligt. Riktigt tråkigt. Men vi måste ju ha mat ...

http://agneta.bloggagratis.se

 
MissC

MissC

11 mars 2009 18:08

Du klarar det säkert ;)
Och att din kärlek skulle komma att se ut som broilern på bilden är osannolikt :) Då krävs det ÅR av träning rätt kost å anabola..! Å det sistnämnda är icke att rekommendera! ;)

Pssst, tack för dina ord!! Jag har gjort liiite till idag :)

http://missc.bloggagratis.se

 
Ann-Louise

Ann-Louise

11 mars 2009 18:13

Har inte kunnat följa din blogg på ett par da´r (man får ju abstinens!), men jag ser att den låtder mycket mer positiv i dag, jämfört med tidigare. Jag håller alla mina tummar för att du ska få må bra (och fortsätta skriva härliga inlägg om livets vedermödor & fest)

http://40taggaren.bloggagratis.se

 
mockapocka

mockapocka

11 mars 2009 18:41

Men de kan väl inte vara riktiga? Musklerna på bilden alltså. i sånt fall mår jag illa...
Men vanlig träning tillsammans är väl aldrig vara fel. Njut av ensamheten en stund. Billys panpizza är mat det också.

http://mockapocka.bloggagratis.se

 
mz.olsson

mz.olsson

12 mars 2009 01:20

Ja, men visst är det väl jättekul att dina killar gör nånting tillsammans!! Lite "male bonding" helt klart:)

http://www.medgrntkortihanden.blogspot.com

 
Mofs..helt enkelt

Mofs..helt enkelt

12 mars 2009 05:56

Underbar bild-nästan som Uffe *flina*
Ha en bäst dag!

http://mofs.bloggagratis.se

 
Yvonne

Yvonne

12 mars 2009 08:00

Va underbart att dom har börjat träna tillsammans! Far-son-grejer! Jättenyttigt för deras relation!

Usch, för bodybuild-killen... Man blir illamående!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Truddelutt

Truddelutt

15 mars 2009 13:52

Hihi, nä det där är inge snyggt. Gillar inte heller för stora muskler. Är mer snyggt om det bara är lagom. Och ärligt talat så är det inte så viktigt alls. Tycker jag.

Men vilken tur du har! Tänk va skönt att slippa laga mat. Min sambo han bryr sig inte alls om sånt. Han bara sätter sig vid "dukat bord".
Fast... kanske ska vara glad för det. Skulle inte vara så gott med kattmat. *fniss*
Ha en trevlig söndagseftermiddag!
kramen

http://truddelutt.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se