Direktlänk till inlägg 8 mars 2009

Ångest, vik hädan..

Av Annelie - 8 mars 2009 11:37

Jag tänkte sätta mig ned och skriva att jag finner tillbringa denna dag i ångestens tecken och att mina inlägg skulle handla om just det. Mina känslor har ändrats och jag tackar mina osynliga änglar, universums mystiska krafter eller bara mig själv, helt enkelt.

Jag tänker försöka vara lite glad för jag orkar faktiskt inte vara full med spöklik, tyst och svart ångest. I min värld, i mina allra heligaste inre tankar så fungerar jag. Det yttre är mitt yttre och ibland synkar jag helt enkelt inte. Det är då det är dax att kliva innuti och jag tror att det var det som just hände. Jag väljer själv mina egna känslor och jag valde just.

Så det så!


//©AnnelieH

 
ANNONS
 
rosalucia

rosalucia

8 mars 2009 11:47

Ja det är ett elände med ångest...visst måste man "välja" sina känslor, absolut, det har stor betydelse. MEN, man ska inte heller vara rädd för att söka hjälp!
Carpe diem! Kram.

http://rosalucia.bloggagratis.se

 
Ingen bild

AnnelieH

8 mars 2009 11:49

Absolut Rosalucia, du har helt rätt och som tur är, har jag hjälp..tack för din kommentar, goa du!

 
Truddelutt

Truddelutt

8 mars 2009 11:54

Vill bara ge dig en stor och varm kram.
KRAAAAAAAAM

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
Ann-Louise

Ann-Louise

8 mars 2009 15:24

Men hur gör man..? Bestämmer sig bara? *tar i så det knakar* Näää, inget hände, bluesen är kompakt

http://40taggaren.bloggagratis.se

 
Christina

Christina

8 mars 2009 20:27

Du gjorde det, du valde själv...du bär makt över ditt liv, du är stark....
Underbart att du valde glädje.bamsekram

http://leonletizia.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se