Direktlänk till inlägg 8 mars 2009

Börja jobba ångest.

Av Annelie - 8 mars 2009 08:16

Jag sitter här med kaffekoppen i handen och tänker tillbaka på gårdagen. Den utvecklades till en lyckad eftermiddag/kväll. När jag sedan gick och la mig runt midnatt för att läsa min bok gjorde jag det till ljudet av Älvan och hennes kompisar som smög ned för att "nattäta". Jag låg där och log för mig själv, så glad över att ha henne nära och för att slippa oroa mig. Kärleken utdelade en av sina visdomar igår vilket möjliggjorde att just denna scen utspelade sig.


Idag är det sista dagen jag är sjukskriven. Det känns ångestfyllt till en viss del och till en viss del inte. Det jobbiga är att "värken" är på G, ni vet, den där hemska "engångimånaden" skiten jag drabbas av.Jag medicinerar för fullt för att mota olle i grind. Till en början jobbar jag halvtid ett tag sedan ska jag vara fit for fight.


Nu ska jag städa bort ångesten och skicka iväg Kärleken och lillfisen på båtmässan.


//©AnnelieH

 
ANNONS
 
lotta  med Juni ,Cola o Tuvaluva

lotta med Juni ,Cola o Tuvaluva

8 mars 2009 08:43

det är jobbigt att börja jobba igen när man bara haft vanlig semester.. så förstår att det känns extra tufft för dig nu. Hoppas ändå att det kommer att gå bra. styrkekramar i mossor skickar jag dig:)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Cina

Cina

8 mars 2009 09:09

Hoppas att du verkligen är redo för att börja jobba. Man får ju mjukstarta om så är fallet. Ångesten gör mycket ont det vet jag!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
nilla

nilla

8 mars 2009 09:23

Om jag inte minns fel så är du förskolelärare? Jobbångest tror jag ofta skapas av att man är i en arbetssituation som man i för liten utsträckning kan påverka. Att stå på sig när det gäller sånt som är viktigt för en själv på jobbet är nödvändigt tror jag. Fast svårt.
Hoppas det blir bra för dig att komma tillbaka!
Kram

http://thenilla.bloggagratis.se

 
mockapocka

mockapocka

8 mars 2009 10:34

Har själv varit där, sjukskriven (3 mån). Var helt livrädd när jag skulle börja jobba igen. I och för sig relativt utvilad men rädd för vad som förväntades av mig och hur det skulle gå. Som tur är arbetar jag med barn som inte tänker så. De fick mig att landa i nuet, PANG, med sin närvaro och kärlek. Min oro för vad andra (vuxna) skulle tycka om mig försvann därmed. Inte helt förstås men så pass att jag kunde fokusera på det viktigaste, närvaro.

http://mockapocka.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

8 mars 2009 11:04

Ha en bra dag!

Hoppas det går bra att jobba i morgon ; )))

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
stort och smått

stort och smått

8 mars 2009 11:21

Jag ska tänka på dig i morgon. Själv börjar jag jobba på torsdag (tror jag, har ff inte kollat upp det - vad är det med mig?!!) Och jag känner bara att jag vill inte. Vill inte! Måste man ha hög materiell standard för att vara lycklig? Måste man ha de (nåja) senaste kläderna (som om jag någonsin har!??), väskorna (jag älskar iof väskor) och skorna (jag älskar skor också) ... Jag vill ha mer egentid, mer fritid, mer tid där jag får lov att lulla runt och bara tänka mina egna tankar... Men man ska ha råd att leva också och då måste man ju jobba (det finns nog ingen som är beredd att betala för att jag ska gå hemma och ha det skönt, tyvärr)...
Men åh vad jag vill göra något! Något som genererar pengar (måste inte vara en förmögenhet, bara så jag klarar mig) - så att jag får bestämma mer över min egen tid!
Oj, det blev långt. Och jag som bara ville säga att jag känner med dig!
Ha det gott idag!
Kram

http://agneta.bloggagratis.se

 
stort och smått

stort och smått

8 mars 2009 11:37

Gulle dig. Goa du! *gillar*
Kramar kramar kramar!

http://agneta.bloggagratis.se

 
Truddelutt

Truddelutt

8 mars 2009 12:18

Du ska se att det kommer att gå bra att börja jobba igen. Tänk vad glada alla barn kommer att bli när de ser att du är tillbaka.
Kramis!

http://truddelutt.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se