Direktlänk till inlägg 4 mars 2009

Chain of love

Av Annelie - 4 mars 2009 23:26

Det blev inte som det skulle ikväll. Känslor har svallat, ord har lämnat våra munnar, gränser har dragits. Orkanen drog fram för fullt och fick faktiskt omkull oss, blott för en liten stund men länge nog för att få mitt inre att blöda.


Jag har varit vansinnig och utan sans men samtidigt behärskat lugn. Fan vad det gör ont när orden brister och misstag begås. Det bara är så. Men, nya tag, skiten är rensad, lugnet återställt och alla sover, nästan. Själv sitter jag här och lyssnar på musik och speglar mig i texter skrivna långt innan jag ens var född, tror jag.


Storebror, nedan följer en låt. Den är inte dunka dunka och modern men lyssna på den och se texten. Den rullas upp samtidigt. Du kommer att förstå. Jag vet att det skars sig ikväll, men sättet ni kramades på, i eftersvallet är stort. Du och pappa, my boys. Minns du kedjan pappa har pratat om? Länken, av kärlek som håller oss samman. Den är starkare än vad du tror.

 Dannys song, Loggins and Messina


Lyssna och njut.


//©AnnelieH


(Inlägget är läst och godkänt av Storebror, med en puss på kinden och ett jag älskar dig. Hade jag haft en nanoblogg hade ordet varit "tårögd")

 
ANNONS
 
M.

M.

5 mars 2009 00:14

Du fina har en award hos mig.

http://maskot.bloggagratis.se

 
stort och smått

stort och smått

5 mars 2009 08:31

Jag har inga ord... du skriver så bra!
Tänker på dig och skickar en stor kram!
*kram*

http://agneta.bloggagratis.se

 
MissC

MissC

5 mars 2009 09:02

Jag blir trollbunden av ditt sätt att uttrycka dig! :)
Skönt att stormen bedarrat & att ni åter står stadigt!
Kram

http://missc.bloggagratis.se

 
Ingen bild

AnnelieH

5 mars 2009 09:06

Ja du, MissC. Du är ju faktiskt DELAKTIG i det positiva resultatet. Utan ditt, för storebrors livsnödvändiga råd hade kvällen slutat MYCKET annorlundare..kram//A

 
MissC

MissC

5 mars 2009 09:32

*Bugar*
Glad att jag kunde vara till "hjälp".
KRAM

http://missc.bloggagratis.se

 
Yvonne

Yvonne

5 mars 2009 16:35

ibland blir allt så fel... men vilken tur att man kan reparera det igen. och alltid lär man sig något nytt!

stor kram!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Ann-Louise

Ann-Louise

5 mars 2009 19:24

Åh vad fint! Storebror, är det alltså äldsta killen? Jag har ju inte riktigt hunnit lära känna dig än (även om jag är på god väg!), men jag kan läsa texten och applicera på min tonåring...här kommer alla känslorna på en å samma gång...om man säger så

http://40taggaren.bloggagratis.se

 
mz.olsson

mz.olsson

5 mars 2009 22:21

Den där låten tycker jag är underbar!!

http://www.medgrntkortihanden.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se