Direktlänk till inlägg 3 mars 2009

Min bok!

Av Annelie - 3 mars 2009 20:06

Jag vill bara krypa ned och läsa min bok! Kärleken är på övning. Storebror påväg hem från gulliga flickvännen. Älvan har lagt beslag på den stora datorn. Lillfisen sover. Vi väntar in House. Under tiden är det meningen att jag ska plocka lite, förbereda morgondagen. MEN JAG VILL LÄSA MIN BOK!

Snart så..

//Annelie


 
ANNONS
 
Ingen bild

maria granberg

3 mars 2009 20:31

Ja finns det något härligare än att krypa ner i sängen och läsa en god bok

 
Naom

Naom

3 mars 2009 20:39

Välkommen tillbaka ! Tack för ditt stöd ! Det betyder mycket för mig !
Kram N

http://n-a-o-m.bloggagratis.se

 
Truddelutt far till Kuddsta nu

Truddelutt far till Kuddsta nu

3 mars 2009 22:09

Tack så hjärtligt för dina kommentarer hos mig ang min mor. En stor kraaaam för dem!
Du, jag har ju börjat lyssna på sista boken och vill inget heller än att sätta igång mediaplayer här på datorn och sätta mig och lyssna. Men efter lite sömn under den gångna natten och men en tidig morgon imorgon (börjat tvätta kl 7. Gäsp!) så måste jag krypa till sängs. Får lyssna imorgon istället. Längtar :)
Sov gott vännen!
Kramis

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
M.

M.

3 mars 2009 22:49

Jag saknar oxå ord. Därav mkt korta inlägg i debatten...

http://maskot.bloggagratis.se

 
Myntdrottning

Myntdrottning

4 mars 2009 05:12

Morron! House är den absolut bästa serien som gjorts, tror jag.. Men han är KANON! :)

Nej, det är inte bra alls att få magsjuka då, det blir så svårt med insulinet och det är lätt hänt att överdosera och det är ju den stora skräcken att man ska göra det.

http://www.metrobloggen.se/bloggerinan

 
nilla

nilla

4 mars 2009 17:28

Ja, men nu måste jag också läsa den där boken! Den verkar ju läsas av ALLA haha
Kram

http://thenilla.bloggagratis.se

 
mz.olsson

mz.olsson

4 mars 2009 21:59

Haha! Jag kommer ihåg att jag också blev så där besatt av den där boken! Det är nästan lite farligt:)

http://www.medgrntkortihanden.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se