Direktlänk till inlägg 2 mars 2009

Kärleken till livet

Av Annelie - 2 mars 2009 22:55

Det blev en bra dag till slut, precis som Maria Granberg förutspådde så lungt och tryggt i en kommentar till mig. Jag har verkligen rensat ut och jag känner mig fräschare än på länge, innuti. Maskots kommentar har oxå etsats sig fast. MissC gav mig ett annat råd, tack! (om du inte minns så sa du det där om att ta en stund i duschen och tänka hem spa) Vad vore mitt liv utan dessa varma, insiktsfulla kommenter och råd? Fattigare. Tråkigare. Jag ser mitt liv nästan som innan och efter bloggen nu, galet, kanske det, men ack så sant.

(bilden funnen på google)


Storsonen kom hem på ett underbart humör idag. Sprallig, rolig och full med bus. Alla tecken på att han har haft en bra och lyckad dag fanns där, tack och lov. Leendet, sättet han kom fram till mig på. Han ställer sig liksom framför mig, intar position, står stadigt, öppnar sina armar och kramar om mig sådär hårt och länge. Då vet jag att han mår bra, älsklingen min.

Middag hade han redan ätit och han försvann in till sig med ett -Jag älskar dig, pappa!(De käbblade om något skojsigt)


Älvan och jag tittade på tv, hon är glad idag. Varför kan jag inte avslöja såklart men hon har gjort något stort och moget idag vilket hon belönades för. Vi har inte mycket pengar. Vi lever stundom på kärlek. Våra barn är inte bortskämda men ibland, vid stora tillfällen skämmer vi bort dom och vänder ut och in på oss. Jag tror att hon kommer att fixa en av sina drömmar, jag återkommer om det, om det godkännes av henne. Underbara gullungen min.


Jag suckar av lättnad ikväll. I mitt renrensade hjärta känner jag doften av varm, gammal och självklar kärlek. Till livet, till verkligheten och faktiskt, till mig själv.


//©AnnelieH


 
ANNONS
 
M.

M.

2 mars 2009 23:24

Jaaaaaaa!

Nu ska Frun sova gott, gott, gott inatt!

http://maskot.bloggagratis.se

 
BarbaGul

BarbaGul

3 mars 2009 00:01

Ursinnigt vackert skrivet och jag niger för länken :)

http://barbagul.blogspot.com

 
yvonne

yvonne

3 mars 2009 06:18

Tänk om dom där bedrövliga och jobbiga dagarna inte fanns, då skulle man inte uppskatta dom där små, häliga, fina sakerna i livt! =)
kramis!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
stort och smått

stort och smått

3 mars 2009 08:14

Du utstrålar så otroligt mycket värme, kärlek och omtanke! Du är underbar! Och ni verkar ha lyckats bra med era barn! Jag tror aldrig att jag sa till mina föräldrar att jag älskade dem... även om jag gjorde det. Stort!
Hoppas mina barn kommer säga det till mig och min man om några år! (Nu gör de ju det, men så är de ff rätt små!)
Ha en underbar dag, du härliga kloka varma människa!
Kram Agneta

http://agneta.bloggagratis.se

 
MissC

MissC

3 mars 2009 09:19

Häääärligt! :D
Det sista du skriver är minst lika viktigt ;)
Du skriver så otroligt FINT Annelie!
Och nyfiken i en strut är jag nu.. *fniss*
Kram

http://missc.bloggagratis.se

 
rosalucia

rosalucia

3 mars 2009 09:25

Å vad härligt med en alldeles Underbar dag mitt i allt!!!! Barnen är livet, så är det bara. Därför påverkar de också hela ens sinnevärld....hela tiden. Mår de bra, så mår man själv bra. Mår de dåligt, så mår man själv uselt..
Ha en skön dag!!!!!

http://rosalucia.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Skånepågen

3 mars 2009 09:43

Tacl för titten, välkommen tillbaka.

 
Ingen bild

svärmor

3 mars 2009 10:03

Skönt ni haft en fin dag det är dessa dagar manska ha i minnet då det är lite motigt/kram tiller alla/svärmor

 
Ingen bild

marion

3 mars 2009 23:54

Skönt med en alldeles underbar dag, det är dom man bär med sig i en alldeles egen ficka i sitt hjärta. Kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se