Direktlänk till inlägg 2 mars 2009

Seg, trött och lite sliten

Av Annelie - 2 mars 2009 09:46

Jag är seg idag. Tom och utan energi. Denna dag, måndagen den 2 mars, hade jag som en liten stolpe att luta mig mot. Jag skulle få vara helt själv. Kärleken skulle lämna Maximilian (gjort). Älvan fixar sig själv på morgonen (gjort) men Storebror hade studiedag utan att vi förstått. Vad gör väl det, tänker jag, klok som jag är. Det gör inget såklart men mina planer rubbas, mitt uppvak blev annorluna än vad jag planerat så jag, jag mitt dumma nöt skapar en situtation, obehaglig för både Storebror och mig. Så nu sitter jag här, rödgråten och mer trött.


Denna bild säger mer än i alla fall mina ord. Jag tänker ta mig en promenad till stranden och sätta mig där. Låta vinden svepa bort skiten och knalla hem, fräsch och pånyttfödd! Storebror ska ju ända åka iväg och jag blir ju faktiskt själv snart. Det blir bra, det blir nog faktiskt bra, ändå.

 

//©Annelie

 
ANNONS
 
M.

M.

2 mars 2009 10:15

Förväntningar. Vi gör en bild av hur det ska bli och njuter av den innan. Allt annat är besvikelse.

Du är för trött. Alldeles för trött. Fanns nog ingen annan utväg genom tröttheten än friktion och gråt. Det jobbiga (tycker jag) är att gråten sitter kvar bakom ögonen hela dagen sen och påminner en.

Kärlek sliter. Den tar så mycket kraft. Och du älskar med hela dig. Du tänker på den, känner in den, berättar om den, sprider den, får den.

Ladda ur nu. Gråt klart. Som Levengoods mormor (tror jag?) sa: "Det är bara att bryta ihop och gå vidare". Eller som jag skulle uttrycka det: "Man måste bryta ihop för att kunna gå vidare".

Vila nu.

Du får fler stunder med Storebror.

Kram!

http://maskot.bloggagratis.se

 
maria granberg

maria granberg

2 mars 2009 10:29

Jag tror att du får en bra dag med dig själv.
Det börja rinte alltid som man tänkt sig.
Men det brukar bli bra till slut.
kram

http://alce.bloggagratis.se

 
nilla

nilla

2 mars 2009 11:23

Jag håller med M. här: Man måste bryta ihop för att kunna gå vidare.
Så länge man kan gråta kan man skatta sig lycklig faktiskt.
Kram på dig

http://thenilla.bloggagratis.se

 
stort och smått

stort och smått

2 mars 2009 11:31

Jag känner mig dig... jobbigt när det blir inte som man tänkt...
Håller med kloka M. ...

Kram

http://agneta.bloggagratis.se

 
Truddelutt

Truddelutt

2 mars 2009 11:31

Blir inte alltid som man tänkt sig.
Tyvärr!
Men jag hoppas du får en underbart bra dag iaf!
Kram på dig vännen!

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
Cina

Cina

2 mars 2009 20:11

Hoppas din dag vart bra ialllafall även om det blev ett missöde på morgonen.
Skickar lite energi till dig!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se