Alla inlägg under februari 2009

Av Annelie - 1 februari 2009 12:51

Jag känner mig lite rastlös och funderar på att byta blogg. Jag vill dels prova något nytt och dels är jag lite irriterad då jag mailat bloggagratis.se med frågor och jag har inte fått svar. Har ingen aning om VART eller om..


Däremot känner jag ju självklart att mina bloggisar jag träffat här är väldans viktiga för mig. Mer än vad jag kunde föreställa mig.


Jag har en enkel fråga. Ni som brukar läsa min blogg. Hänger ni med mig? Skulle ni ändra i era länkar, skulle ni fortsätta vara min bloggis om jag flyttar på mig?  (rodnar lite och känner mig skitläjlig..haha)


//Annelie



Av Annelie - 1 februari 2009 09:55

Jag kanske har visat kortet förut på Maxen, det utan gitarr..(skratt). Men what the heck, det ÄR ju underbart..*suck*

//Annelie

Av Annelie - 1 februari 2009 08:33

Vilken dag det blev igår! Tack älskade familj för att ni finns! Vi åt grillad kyckling, potatisgratäng och glass med hemgjord chokladsås!


Mycket bus och stoj och på toppen av det lilla Lovisa, snart två år.. Hon äger världen, hon äger oss alla!


Nu är det en ny dag. Livet känns lite enklare just nu även om "flocken" är splittrad. Storebror är inte hemma, han kommer ikväll. Då kan jag andas ut helt och hållet, tokmamma som jag är.


Jag har suttit och kollat igenom lite bilder. Hittade den hel del på alla ungar men kan inte fråga de stora om lov så det får vänta.. Två bilder hittade jag på Maximilian. Jag tror att han är runt 3 år då.

Detta kort minns jag så väl för ljuset i hans ögon fick mig att studsa till. Älskade, älskade hjärteunge min..


Jag skaffade mig en gitarr. Av någon anledning ville jag lära mig själv och ja, det gjorde jag eftersom jag är envis som synden. Jag satt uppe, klinkade och kollade internet nätterna igenom ett tag. Kanske skulle jag börja igen? (skratt). Det ledde i alla fall till att Storebror började spela och han är en naturbegåvning. Maximilian oxå. Hur många 3-åringar fokuserar och går in i varje ton sådär? Jag tror att han ska få börja spela, om han vill, bara om han vill...


Ha en trevlig dag alla Ni!


//Annelie

Skapa flashcards