Direktlänk till inlägg 28 februari 2009

IKEA och filmkväll

Av Annelie - 28 februari 2009 23:26

Det blev IKEA. Det klaffade så bra med att Storebror och gulliga flickvännen ville åka till stan en sväng. Så efter lite färgning av hår och fixning med vax ;) så bar det iväg! Vi släppte av de unga tu mitt inne i stan och begav oss till IKEA. Vi kom dit vid 18 så två timmar hade vi på oss, lagom. Vi tittade runt och skaffade oss lite inspiration. Vi ska nog göra om det UTAN Maximilian för han for runt som en tornado...


 


I och ur och ur och i... Efter IKEA skulle vi egentligen åkt hem för vi trodde de unga skulle gå på bio men de ångrade sig och ville åka med hem igen, härligt! Vi stannade till och handlade på oss bra med godis och storebror hittade några kul filmer.

Här står dom och väljer film. Maxen är så lycklig över att få vara med sin storebror och hans flickvän. Han till och med tog hennes hand, han sken som en sol.. 


När vi kom hem dukade vi upp och släckte ned. Alla hemma, alla tillsammans, även Maxen fastän klockan var sen. Vid sådana här tillfällen njuter jag.


//©Annelie

 
ANNONS
 
M.

M.

1 mars 2009 07:36

Tänk, vad underbart att få vara flickvän i er familj!

Att vara så välkommen och önskad av en annan familj. Det är väldigt, väldigt fint.

http://maskot.bloggagratis.se

 
nilla

nilla

1 mars 2009 07:40

Såna kvällar är BÄST!
Kram och tack för din kommentar hos mig som gjorde mig jätteglad!!!

http://thenilla.bloggagratis.se

 
stort och smått

stort och smått

1 mars 2009 08:31

Mysigt med såna kvällar!
Hoppas du får en skön söndag också!

Kram

http://agneta.bloggagratis.se

 
lotta  med Juni ,Cola o Tuvaluva

lotta med Juni ,Cola o Tuvaluva

1 mars 2009 08:46

tycker han inte om att bli inlämnad på barnavdelningen då? det ääälskar mina grabbar...fast de e ju 2 förståss..kanske inte lika kul själv. kul att gå på ikea, nu vart jag sugen på det!ha en fiiin söndag.

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
MissC

MissC

1 mars 2009 09:42

Skönt för er att allt gick bra & att ni fick vara i varandras sällskap ;)
Gillar inte Maxen lekrummet?

Själv somnade jag m William ;) Kul tjej va!!?

http://missc.bloggagratis.se

 
Ingen bild

marion

1 mars 2009 10:30

Ja! Det är underbart med sådana familje kvällar. Önskar er även en skön söndag.

 
Fibromorsan

Fibromorsan

1 mars 2009 18:14

Haha, ja det kan allt va bra tålamodsprövande ibland att ha barnen med sej till IKEA *S*
Vad gulligt att lille killen är så förtjust i brossans tjej :0)

http://www.metrobloggen.se/fibromorsan

 
Nini

Nini

1 mars 2009 18:31

Det var sådana familjekvällar jag såg framför mig när döttrarna var små. Nu är de 20 och 15 och än har det inte blivit. Yngsta har sitt sällskap i datorn och äldsta far iväg på sådana kvällar hos andra. Det är hon som ÄR flickvännen *S*
De är välkomna här, men hur kul är det ute på landet? ;-)

Känner igen tornadon i vagnen förresten. Ibland känns det såååå länge sen och ibland känns det som igår ;-)

http://nini.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se