Direktlänk till inlägg 27 februari 2009

Simhall och grillkväll!

Av Annelie - 27 februari 2009 18:38

Idag bar det iväg till simhallen med MissC och hennes William och hans syster. Helkul! Vi avslutade dejten med ett besök på MC. Jag hoppas verkligen att vi träffas snart igen! Det är så kul att i mogen ålder (ja, jag erkänner) lära känna en ny människa när det liksom klickar sådär...


Ikväll väntar grillning. Kärleken är iväg och köper briketter. Kyckling och klyftpotatis står på menyn, mumsigt! Älvan och Storebror är hemma med sina båda respektive, det blir fullt hus med andra ord.


Nu är jag trött, sådär mulligt seg i huvudet som man kan bli efter en härlig dag med mysigt umgänge. Skulle vilja boa ned mig i soffan med en kopp kaffe och tv kontrollen. Det går inte. Mat ska förberedas och kök skall städas. Ikväll, sent, när alla har gått och lagt sig, så blir det min tid. Min blogg tid. Jag längtar.


//©AnnelieH

 
ANNONS
 
lotta med juni o cola o Tuvaluva ;)

lotta med juni o cola o Tuvaluva ;)

27 februari 2009 19:25

vilken härlig dag du haft:)trevlig kväll då, hoppas du får lite egen bloggtid;)trevlig helg oxå föressten:)

http://juniocola.bloggagratis.se

 
Ingen bild

maria granberg

27 februari 2009 19:37

Vilken härlig dag du verkar haft.
kram

 
stort och smått

stort och smått

27 februari 2009 19:49

Ursäkta?! Mogen? Du är ju lika ung som jag är! Och jag är f*n inte mogen!!! *fniss*
Skönt att höra att ni haft en bra dag, igen!!!
Och ja, det är jättekul att träffa nya kompisar när man ... inte är purung längre!!! *skratt*
Ha en go kväll!
Kramar

http://agneta.bloggagratis.se

 
lotta med juni o cola o Tuvaluva ;)

lotta med juni o cola o Tuvaluva ;)

27 februari 2009 21:46

hihi...hoppas du får det RIKTIGT trevligt då;)

http://juniocola.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Truddelutt

27 februari 2009 23:46

Egentligen ska man väl ange källa när man lånar bilder eller text. Har väl med rättigheter eller nåt att göra tror jag. Jag gör det mest för jag vet att jag har bloggisar som anser att man snor om man inte skriver varifrån bilden kommer.

Det är kul att du och Miss C har hittat varandra!
Kramen

 
sladdertackan

sladdertackan

28 februari 2009 07:48

Vad härligt! Så skulle jag också vilja ha det. Men jag somnade tidigt, genomtrött, och har sovit nästan 23 timmar (jag var uppe en sväng tidigt och drack en kopp choklad, men stöd i säng igen).
Kram

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?ar

 
sladdertackan

sladdertackan

28 februari 2009 07:50

Sorry, 12 timmar skulle det vara ...

http://www.metrobloggen.se/sladdertackan

 
M.

M.

28 februari 2009 08:10

Det är så obeskrivligt skönt att ha människor omkring sig som man trivs med! Det är ju det bästa, det viktigaste och jag blir glad av att läsa här :)

Gott att det är gott (eller som Peter leMarc: "Det är så gott att må gott igen")

M.

http://maskot.bloggagratis.se

 
lotta med juni o cola o Tuvaluva ;)

lotta med juni o cola o Tuvaluva ;)

28 februari 2009 08:51

nu kan du snart sluta njuta åt mg. nu e jag påväg hem strax och kan njuta själv. tack o trevlig fortsättning på helgen. kram L

http://juniocola.bloggagratis.se

 
Nini

Nini

28 februari 2009 12:43

Visst är det härligt!? *leeer*

http://nini.bloggagratis.se

 
Christina

Christina

28 februari 2009 19:37

Åhh sååå himla mysigt ni verkar haft dessa dagar....Vi får se till att få ihop en trippeldate ngn gång, vore kul!Sussi berättade lite om hur fantastiskt ni har haft det.kramisar

http://leonletizia.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se