Alla inlägg under januari 2009

Av Annelie - 1 januari 2009 15:50

Fick en utmaning av Skogshuldran, hon har en jättetrevlig och intressant blogg, gå gärna in och kika! Mina svar finns här!

//Annelie

ANNONS
Av Annelie - 1 januari 2009 14:55

Jag kommer inte igång med något. Fastnade i telefon med Zuzzi. Hon är alltid lika rolig att prata med och hon är en underbar människa, vän och arbetskamrat! Tack för skratten kompis!


Läste igenom kompendiumet (stavning?) med mina dikter igen. En del av dom är nog lite hemska tror jag. Kan det vara för hemska och djupa för att lägga ut här?


Jag får fundera vidare på det.


Min vilja,

din tro, på vad livet sår.

Liv speglas och andas hopp.

Mänsklighetens värme rasar

murar av kyla byggs.

Ingen vill se vad vi känner.

Vi vet

vi vill

och vi tror.

Vi bygger våran rosengård

där dofter av kärlek odlas,

gror.

Välkommen in

i tidens skydd.

Andas.

Lev,

blott ett ögonblick,

i total renhet, ärlighet.

Säg hej till ditt hjärta.

                                                                       © Annelie HallbergANNONS
Av Annelie - 1 januari 2009 12:38

Jag ryckte upp Kärleken. Det var inte bara socker som behövdes utan även Proviva, lite kex, cola och sånt. Smög in i Olivers stuga som dottern barrikerar när han inte är nära och frågade lite försiktigt om hon kunde tänka sig att passa lillebror. Han hade ingen som helst lust att klä sig och åka med. Gulliga hon kom in vi kunde åka iväg.


När vi kommit ungefär halvvägs till ICA MAXI ringer min mobil. Jag tror självklart att det är Maxi men det var Dottern som viskar fram att hon kräkts igen. APSKIT! Precis vad tanten på sjukvårdsupplysningen sa, att det kan börja om igen. 


Nä, nu fortsätter jag rensningen här hemma och när Maxen orkar ska vi ut han och jag för lite frisk luft!

//Annelie

Av Annelie - 1 januari 2009 09:57

Morgonen har inte börjat sådär jättebra. Jag vaknade till och fick syn på kärleken bredvid mig, mumsigt, nja. Han är heldålig. Han har någon gång under natten fått hög feber, försökt väcka mig vilket tydligen har varit omöjligt. En sjuk karl, ja, här brukar det betyda vansinniga kärleksförklaringar och underliga myspysförsök. Han blir helt personlighetsförändrad när han blir sjuk (skratt).


Maximilian mår inte heller sådär bra. Inga mer kräkningar och magen är ok. En aning feber har han. Men illamåendet vill inte ge med sig och han ser fortfarande väldigt blek ut. Jag ringe sjukvårdsrådgivningen och troligtvis har han fått obalans i kroppen och förlorat för mycket salter etc så han behöver mer vätska och vätskeersättning. Hon sa att den fördömda V-K sjuka kan börja om! Skulle just göra en egen vätskeersättning och inser att vi inte har socker i detta hus, jävlar!

Jag har inget körkort, kärleken är utslagen och ICA på byn är med all säkerhet totalstängt!


Nu gäller det att mamma Annelie håller sig frisk och utarbetar en plan.

//A

Av Annelie - 1 januari 2009 09:01

Jag har nu blivit utmanad av tre stycken och de är "stort och smått", "Truddelutt" och "Heavenladyn"


Let´s do it!


Mina 6 favoritprogram:

 • CSI -Måndagar kl. 21:00 är heliga!
 • Grey´s anatomy -Vilken kärlekshistoria...
 • Medium -Tänk om man drömde så!
 • Animal cops -På animal planet
 • Mannen som talar med Hundar -Är han hund eller?
 • Efterlyst 

6 saker jag gjorde igår:

 • Städade
 • Kopplade in stora datorn
 • Kramades mycket
 • Pratade med storsonen
 • saknade storsonen
 • Firade tolvslaget utan raketer

6 favoritrestauranger: Vi går VÄLDIGT sällan på resturang!

 • MC Donalds
 • Vegabaren
 • Pizzerian där vi bodde förut
 • Där vi åt när vi förlovade oss
 • Farmors kök (mums)
 • Pizza Hut 

6 saker på min önskelista:

 • En frisk familj
 • Förståelse bland människor
 • Att fler öppnar sina hjärtan
 • Bättre ekonomi
 • Kärlek
 • Ett långt liv            


Jag skickar utmaningen vidare till: Zuzzi (gsd), NAOM, MissC, Christina, Micke och Yvonne

Dessa bloggar läser jag minst en gång om dagen, härliga människor!

//Annelie


Ps: Ett litet tillägg. jag läser ALLA bloggar i min länklista varje dag..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se