Direktlänk till inlägg 31 januari 2009

Myror och ovillkorlig kärlek.

Av Annelie - 31 januari 2009 10:21

Jag verkar ha ett stort sömnbehov just nu. Jag sov ett antal timmar på dagen igår och ändå somnade jag helt utmattad INNAN midnatt igår, helt galet.


Jag har ett behov av ensamhet men ändå inte. Det är svårt att förklara om jag ens behöver förklara. Kärleken förstår i det tysta, förstås. Jag hör hur han planerar dagen med lillbus. "Så kan vi åka dit och göra det"... Det fyller mitt hjärta med en enorm kärlek, svår att beskriva. Han lämnar mig "utanför" men vägen "in" är helt öppen. För mig är det respekt. Han är min lärare när det kommer till ovillkorlig kärlek, helt klart.


Det kryper i mig och behovet av ensamhet får konkurens. Vad vinner jag på att grotta in mig en hel dag? Jag misstänker att myrorna får mer fäste i mig då än vad jag vill. Jag frågade mitt hjärta, faktiskt, jag gjorde det! Inom mig tänkte jag tanken, "vad behöver JAG idag". Bilden som då dök upp var en BBQ, en grillning med familjen, med kusinerna, med Gölliga svägerskan och Farbror H. Lättnaden spred sig likt en löpeld i kroppen och jag ringde. 5 minuter senare var det bestämt. Dom kommer idag, vår älskade familj kommer att umgås ikväll...


Med dom kan jag vara helt mig själv. Behöver jag gråta, då gråter jag. Behöver jag skratta så skrattar jag. Kärleken jag får från barnen är enorm och bekräftelsen likaså. Min dag har löst sig. Myrorna har åter krupit tillbaka till djupet av sin stack. Lugnet är åter i min kropp.


Jag tackar min själ, jag tackar mitt hjärta och jag bugar mig för verkligheten...återigen.


//Annelie

 
ANNONS
 
Emma (Lidingö)

Emma (Lidingö)

31 januari 2009 10:48

tävla på min blogg..jätte enkelt och fint pris!

http://petersson84.blogg.se

 
Lena

Lena

31 januari 2009 10:52

Ha en underbar kväll med familjen ; )

Kramisar Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
Ingen bild

marion

31 januari 2009 12:05

Önskar dig en ljuvlig kväll med dina nära och kära. Ta till vara allt som kommer till dig,(tror du vet)! Hoppas du hittat mobilen, om inte kolla i soffans dolda delar. Kram

 
lotta

lotta

31 januari 2009 12:11

hihi jag tycker också cola e skitsnygg...såklart, finaste flatten i världen..jag vill ju bara att dommarn ska hinna kunna se det på de 4 min man är där inne;) ha en fin helg med familjen:)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
MissC

MissC

31 januari 2009 13:50

Ja, nu fick du mig att snyfta igen..! ;)
Han låter klok & fin din kärlek!!!
Önskar dig en underbar kväll med din familj!
Kram!!

http://missc.bloggagratis.se

 
vampireslave

vampireslave

31 januari 2009 16:19

du är så välkommen att följa mag-resan, men det har du väl redan förstått?! ;)

och hoppas verkligen du får en fin kväll och skön helg. tack för att du delar med dig av allt det vackra du skriver.

http://vampireslave.bloggagratis.se

 
Emma (Lidingö)

Emma (Lidingö)

31 januari 2009 18:00

ok förstår, men det är en enkel tävling..inget krångel med länkning och dyl.

Vad kul! Jag är ju född 84 och har faktiskt inte skuru som moderklubb.Du vet inte vad hon hette i efternamn? Anna?Du får gärna fortsätta läsa min blogg. Tyvärr förlorade vi i dag mot Lugi! Förluster är verkligen pest. Usch! Men nya tag. Ha det bra!! /Emma

http://ppetersson84.blogg.se

 
Inger

Inger

31 januari 2009 18:50

Bra att du lyssnar på din kropp. Har varit med om det själv. Ville bara sova, läsa och vara ensam med min familj. Kunde tänka mig en biltur för att se folk på avstånd men inte hälsa på någonstans. Sen började livet återkomma så sakteliga. Ha en skön helg/Inger

http://snartmormor.bloggagratis.se

 
rosalucia

rosalucia

31 januari 2009 20:44

Klok det är vad du är det Annelie! Dessutom skriver du så vackert...

http://rosalucia.bloggagratis.se

 
Truddelutt

Truddelutt

1 februari 2009 17:36

Vad mysigt med en BBQ!!! Varför gör man inte mer sånt på vintern?
Skönt att vara bland vänner där man kan vara sig själv. Hoppas ni hade det trevligt.
kramen

http://truddelutt.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se