Direktlänk till inlägg 30 januari 2009

Kärlek

Av Annelie - 30 januari 2009 16:10

Ja, inte har jag hittat mobilen. Jag har väl kanske inte letat sådär jättemycket heller.


Idag har storsonen varit hemma. Min underbara "lilla" gubbe! Jag tyckte han borde "belönas" med en dag ledigt så jag fyllde i en ansökan och skrev "trötthet" som anledning.. (skratt)! Tack kära mentor S för ditt stöd och din förståelse.. Bubben har sovit ut, haft en härlig dag och är nu påväg till Gulliga flickvännen med nyladdade batterier.


Själv sitter jag här och saknar kärleken och Maxen. Som tur är Älvan hemma. Min älskade lilla gumma, vad vore mitt liv utan henne?


Bäst jag slutar skriva nu innan jag börjar att gråta, ha!


//Annelie

 
ANNONS
 
Yvonne

Yvonne

30 januari 2009 19:13

Ja, dom behöver få sova ut ibland och ladda batterierna! =)
Kramis!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Christina

Christina

30 januari 2009 19:49

ja kärlek till sin familj slår allt..
jag blir tårögd.
Nu skall jag pussa på mina barn.kramis

http://leonletizia.bloggagratis.se

 
Ingen bild

M.

30 januari 2009 22:13

Vet du om att du genom att belysa dina guld med så vackert ljus inspirerar mig (och säkert flera andra) till att kolla en gång extra på mina knattar genom ett liknande ljus? Tack vare dina vackra ord här har två småttingar i Göteborg fått lite fler sköna stunder då jag inspireras att bryta igenom besvikelse och frustrationer och SE dom.

Du är en förebild.

 
Skogshuldran Titti

Skogshuldran Titti

30 januari 2009 22:17

Du kan ju prova att ringa till Johan på Phonehouse! Hälsa från mej...

http://skogshuldran.bloggagratis.se

 
Ingen bild

AnnelieH

30 januari 2009 22:38

M...Maskot..Din kommentar gör mig tårögd..Jag vet inte riktigt vad jag ska säga..!

Du ser MIG.

Tack..

 
Ingen bild

M.

30 januari 2009 22:44

:) Du lär mig.

 
Micke

Micke

30 januari 2009 22:55

Tack för dem värmande orden... Det hjälper läkeprocessen en aning :D Kram

http://tomten.bloggagratis.se

 
rosalucia

rosalucia

31 januari 2009 09:03

Ja man behöver SE dom.
Även om man inte förstår egentligen, så måste man SE.
Jag föreslog också häromdan min största tjej att hon skulle vara hemma en dag å "sova & dricka te"...för ladda om, för hon såg så sliten å lite ledsen ut...
Jag tänkte helt kallt skriva "sjuk", men nu kanske jag också skriver "trött"...lärare är ju också människor!!! Och föräldrar.
Å andra sidan är det många som både är människor & föräldrar som reagerar väldigt konstigt (enligt mej) på våra tonåringar...hm...
Men Annelie, du är helt klart en förebild!!!

http://rosalucia.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se