Direktlänk till inlägg 30 januari 2009

Utmaning och borttappad mobil!

Av Annelie - 30 januari 2009 07:25

Jag förstår det inte. Min älskade mobil, min kontakt med omvärlden, min kalender.. Den är borta! Helt gone och har varit det i flera dagar. Ångestladdat är det. Till och med min mamma har letat sig blå!

Var kan du vara? Ingen mening att ringa till den då batteriet nu är slut. Jäklar! Såhär är mitt liv just nu. Fyllt av glömska.


Jag kommer att göra utmaningen från TRUDDELUTT under dagen. Annars händer inte så mycket idag. Vila och bok. Promendad och lunch.


Ha en trevlig dag alla..


//Annelie

 
ANNONS
 
Nini

Nini

30 januari 2009 09:02

Kanske var det meningen att du skulle tappa bort den just nu? För att släppa taget om den där kalendern? Och få vara lite oanträffbar?
Iså fall hittar du den igen när det behövs. *ler*

Förresten - du vet väl om att du är underbar? :-)

http://nini.bloggagratis.se

 
nilla

nilla

30 januari 2009 10:39

Ha en skön fredag!
kram

http://nillaja

 
Cina

Cina

30 januari 2009 12:10

Se det som om det var meningen att den skulle försvinna nu när du int emår så bra, det är skönt att bara stänga av allt när man inte mår så bra. Jag vet att det är så.
Kan bara gå till mig själv som nu har vart hemma i 5 år allt detta tar sin tid!

Kan bara säga till dig vila och tänk på dig själv lite mer.

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
MissC

MissC

30 januari 2009 13:03

Det jobbigaste är ju om du inte har alla nummer någon annan stanns..!
Men du ska ju som sagt vara ner nu så passa på å ta det lungt å njut!
Kram på dig underbara kvinna!

http://missc.bloggagratis.se

 
Truddelutt

Truddelutt

30 januari 2009 13:16

Har du kollat mellan madrasserna i sängen? Min kompis hade nämligen tappat bort sin mobil. På väg hem från krogen, trodde hon. Hon letade sig fördärvad. Sen en dag skulle hon bädda rent i sängen och när hon kom till huvudändan så låg ju mobilen där mellan madrassen och sänggaveln. Fniss.
Ett tips alltså.
Lycka till i sökandet!
Och du, ingen brådska med utmaningen.
Ha det gott!
kramis

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
zihno

zihno

30 januari 2009 13:35

Hehe... Det låter på något sätt både skönt och frustrerande.. Jag skulle inte kunna klara mig utan min mobil.. Förra månaden hade jag 1040 skickade meddelanden :P Tur att jag har ett flat-rate-abonnemang! Om jag var tvungen att välja tre saker jag inte kan klara mig utan så är det: MOBILEN, datorn och kaffe! :P Men på nåt sätt kanske det är skönt ändå? Det kanske är som dom andra skriver; det kanske finns en mening med det trots allt?
Kramar!

http://zihno.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

30 januari 2009 15:18

Ha en underbar kväll!

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
stort och smått

stort och smått

30 januari 2009 22:01

Åh nej! Jobbigt! Jättejobbigt!!! *vet hur det känns*!!!
Sådär gör jag så ofta och jag sliter mitt hår varje gång, varför varför varför kan jag inte lära mig hålla ordning???!!! Hur svårt kan det vara när man är 37 år?

Hoppas du hittar den snart!
Kram

http://agneta.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se