Direktlänk till inlägg 29 januari 2009

Bra dag

Av Annelie - 29 januari 2009 20:17

Jag har haft en bra dag. Promenad fram och tillbaka för att hämta Maxen.


Kusinerna och Farbror H kom över och käkade middag. Härligt! Just nu sitter jag och storögt kollar på Älvan och hennes kärlek. De slåss, bits, krockar, you name it! Var vi sådär när vi var unga och kära? De har suttit i vår soffa nu i ett ex antal timmar under MITT täcke..


 Well, nu är det macken dax..


//Annelie

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jimmy

29 januari 2009 21:19

Ha ha ha! Jo det var man nog.
Jag minns när jag var runt 15 och min mormor tog mig åt sidan och sa att: "Ni måste inte se ut som ni ska äta upp varandra hela tiden".

 
Lena

Lena

29 januari 2009 21:27

Det var nog precis så där man var ; )))
Sov gott!

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
Skogshuldran Titti

Skogshuldran Titti

29 januari 2009 22:22

Söta, Rara, Hjärtegoda Annelie!
Tack för din fina beskrivning av min blogg!
Kramar

http://skogshuldran.bloggagratis.se

 
Systeryster

Systeryster

29 januari 2009 22:24

Jag är så himla tacksam att ajag har dig att prata med minkära systrami..skulle behöva det nu lite stormigt i mitt liv just nu.
Kram på er alla från oss alla...;)

http://mammaanna.bloggagratis.se

 
MissC

MissC

30 januari 2009 13:05

Visst var det så man var!
Haha, gammla minnen dyker upp ;)

http://missc.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se