Direktlänk till inlägg 29 januari 2009

insikt

Av Annelie - 29 januari 2009 10:34

Första dagen på min tillfälliga nya karriär som sjukskriven. Det känns annorlunda och jag har nog mycket att jobba med när det gäller acceptansen hos mig själv. Jag vill ju alltid vara så jävla duktig, till och med nu.


Ska laga frukost till mig och Älvan. Ja, hon får heta det från och med nu, dottern min, Älvan. Efter det ska jag nog ut och ta mig en frisk nypa luft, får se om hon följer med. Eller så skiter jag i det och kryper ned med en god bok. Åter igen ska jag vara så bra. Usch.


Maximilian mår bättre. Förkylningen är kvar. Hostan likaså, men inte så mycket. Febern är totalt borta sedan MINST 24 timmar. Jag följer ALLA hälsorekomendationer som finns när det gäller våra barn på förskola/förskoleklass. Tänk om alla föräldrar kunde göra det. Ja, det är en annan debatt, i en annan tid.


Jag  känner mig i alla fall duktig för att jag klarade av att skicka honom med pappa i morse och att jag inte hade honom hemma fler "extra" dagar. Han behöver sitt liv, med SINA kompisar och få SIN hjärna att arbeta. Han behöver inte vara hemma och förgylla MIN tillvaro hela tiden. Det ansvaret ska inte vila på honom.


  •  Tack universum för den insikten.

//Annelie


 
ANNONS
 
Christina

Christina

29 januari 2009 13:24

Insikter är så bra!
Var bara...det räcker..
men vet precis vad du menar att man känner att man måste vara så bra.
Du är bra precis som du är ;0)
stor kram

http://leonletizia.bloggagratis.se

 
lotta

lotta

29 januari 2009 14:31

insikt är bra. ska gå o lägga mig o vila en stund nu...DET är min insikt;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

29 januari 2009 17:46

Härligt med insikter ;)
Ha en skön kväll!

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
Inger

Inger

29 januari 2009 18:08

Det där med en god bok lät inte så illa. Fortsätt att tänka på dig själv, det gör vi duktiga tjejer alldeles för sällan./Inger

http://snartmormor.bloggagratis.se

 
Truddelutt

Truddelutt

29 januari 2009 18:38

Jaa du, tänk om alla föräldrar kunde inse att deras barn är sjuka när de verkligen är sjuka. Skulle slippa en hel del baciller på dagis då. "Nä, men hon var så pigg i morse och när jag frågade om hon ville gå till dagis så vill hon det". Sen nääär ska tvååringar bestämma om de ska till dagis eller ej?
Ha det det så bra vännen!
kramis

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
Ingen bild

M.

29 januari 2009 23:49

Ifall du nu skulle haft honom hemma lite till tror jag inte att han skulle upplevt att det var hans ansvar att vara med dig. Det är nog mer din alldeles egna känsla. Men det är en tärande känsla som är nyttig att göra sig kvitt. Vilket du ju också gjorde. Jättebra! Förstår att det var lite motvilligt ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se