Direktlänk till inlägg 28 januari 2009

Skogshuldran

Av Annelie - 28 januari 2009 22:19

Jag känner för att berätta om en av mina Bloggisar som finns på min länklista. Hon heter Huldran, eller Titti rättare sagt. Fast Huldran passar henne, skogshuldran. Hennes blogg är som en oändlig oas av visdom, trygghet och kärlek.. Jag vilar där och mojsar in mig... klicka HÄRHÄRHÄR så smyger ni in på hennes marker..


//Annelie

 
ANNONS
 
Truddelutt

Truddelutt

28 januari 2009 23:38

Hej vännen!
Du har en liten utmaning på min blogg.

Bra att ni fick en bra doktor till Evis överläpp.
Ta hand om dig!
Kramis

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
Tant Grön

Tant Grön

29 januari 2009 07:56

Nej jag har ju inte det, kanske skulle göra det :-) Det är faktiskt min mamma som myntat begreppet gulliganer. Jag brukade kalla dem för hulliganer eftersom de, ja, är som de är :-) men då tyckte mamma att gulliganer lät bättre för de är ju faktiskt onekligen väldigt gulliga oxå :-)

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Micke

Micke

29 januari 2009 08:57

Trippar in och önskar dig en strålande morgon... Hoppas du har sovit gott och får en underbar dag. Kram Micke :)

http://tomten.bloggagratis.se

 
Nini

Nini

29 januari 2009 08:59

Smyger genast dit, men först vill jag säga att det där med synkronisering vill jag gärna höra mer om. Låter väldigt spännande och jag vill alltid lära mer!

http://nini.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se