Direktlänk till inlägg 28 januari 2009

Gullig doktor och semlor!

Av Annelie - 28 januari 2009 16:25

Vad jag älskar min rosa lap. Sitter just nu hemma hos kusinerna och har vräkt i mig en välbehövlig semla. Supergott!


Det gick bra hos doktorn. Jag skickade en önskan om att träffa "rätt" doktor, att inte komma till någon som skulle "mässa" och få min ängel ändra skepnad.. När vi blev uppropade möttes vi av en grå liten tant med sur uppsyn och både Evs och jag baxnade lite. så LOG människan med världens varmaste leende och vi smälte båda två. Lungt och sakligt pratade hon med Evi och hon står nu under stark penicellin behandling!


Själv har jag oxå träffat en doktor. Jag kommer att vara hemma ett tag, det känns skönt.


Ikväll ska jag vandra runt bland alla mina favvobloggar och läsa ikapp...


//Annelie

 
ANNONS
 
Lena

Lena

28 januari 2009 16:58

Härligt med både semlor och gulliga doktorer ; )

Ha en skön kväll!

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sandra

28 januari 2009 17:11

Skönt att det gick bra!!
Blev det det penicillinet som jag sa ;-)
Kram till er båda!

 
Ingen bild

Annelie

28 januari 2009 17:26

Japp Sandra, det blev det.. Hexilin eller nått.. (skratt)

 
nilla

nilla

28 januari 2009 17:37

Jag vill också ha rosa lap!!!
*avundsjuk*

http://nillaja

 
lotta

lotta

28 januari 2009 19:47

ha det så skönt hemma o passa på att vila ut! och att få kraft av dina käraste.
jag vill ju också ha den "lilla rosa" ska testa telia på söndag på jobbet..men vi har mätt hastigheten här hemma på båda bredbanden o 3 går dubbelt så fort..få se hur det e på jobbet, det är ju där jag skall ha den:)avis dock på dig som redan har en:) kramizar i massor.

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
lotta

lotta

28 januari 2009 19:55

haha...jamen ansiktet e mitt iallafall;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Systeryster

Systeryster

28 januari 2009 19:58

Ge eve en stor kram från mig
kram från systeryster

http://mammaanna.bloggagratis.se

 
Ingen bild

lillnettan

28 januari 2009 21:25

Mm semla det låter gott. Högt blodsocker just nu så det kan man ju bara glömma. Hoppas Eve mår bra.. Ge henne en kram å till min Favo oxå. Hoppas han är bättre. Ha en bra kväll.
Kramiz

 
Ingen bild

AnnelieH

28 januari 2009 21:27

Det ska jag Nettan..lovar! Maxen är bättre och ska till sexårs i morgon.. Eve är ok men har lite ont, tokungen..grrr..hahaha

 
Nini

Nini

28 januari 2009 21:29

Ha! Jag har inte ens fattat att man kan göra så i länkarna! *S*
Synkronisering - menar du att vi är synkade? *ler* Eller var det på ett annat sätt?

http://nini.bloggagratis.se

 
stort och smått

stort och smått

28 januari 2009 21:46

Skönt med läkarbesöket! Gott med semla och mysigt med rosa lap!!!

Kram

http://agneta.bloggagratis.se

 
stort och smått

stort och smått

28 januari 2009 21:49

Tänk på att du blir piggare när du tränat!!! Jag lovar dig!
För att få ork behöver du träna!

Jag var så dödens trött i eftermiddags att jag var nära att åka hem - jag kände mig illamående! Men bestämde mig för att gå och träna ändå, och jäklar vad gott det kändes! Jag hade energi till att städa och tvätta (inte överdrivet mcyekt men ändå!)

Jag lovar dig att du känner dig både piggare och bättre till mods efteråt!

Synd att du inte bodde närmre mig, jag hade släpat ut dig på träningspass!

http://agneta.bloggagratis.se

 
Cissi

Cissi

28 januari 2009 22:02

Tack för ditt intresse :=)
Jag har redan varit i möte med personalen i fråga och rektor o allt och efter det så hoppades jag på en förbättring....men tydligen icke. Jag tror inte att det så mycket handlar om för lite personal utan för "gammal" och trött personal som gjort detta i för många år och helt enkelt ledsnat på att säga till andras ungar. Det är min uppfattning iaf.
Jag har ikväll skickat ett mail till rektorn IGEN och jag är den enda som uppfattar det såhär säger hon och nu har jag blivit nån form utan tjatmorsa....skoj? NO!

Men men i värsta fall får vi leta efter ett annat dagis till våra barn för nu börjar jag ledsna på att mina bästa inte har den bästa tillsynen, jag ska inte behöva oroa mig dagarna i ända.

Du får gärna skriva vad du vill för jag är inte en sån som bara vill ha massa fina ord jag tar absolut kritik med :=)

http://cisan.bloggagratis.se

 
Cina

Cina

28 januari 2009 22:24

Åhhh vad skönt att läsa att allt gick bra för dottern. Och bra att ni träffade en bra DR det är ju A&O. Hoppas du nu kan vara ner och att det känns bättre snart!

RÅ OM VARANDRA!!!!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se