Direktlänk till inlägg 22 januari 2009

Award..

Av Annelie - 22 januari 2009 07:21


Jag har fått en award av Maria Granberg. Den är verkligen hedrande och jag tackar henne. Hennes motivering:


"Annelie delar generöst med sig av sin vardag både i ord och bilder.

Vi läsare har bland annat fått följa med i hennes process att ge ut en diktsamling. Annelie är också engagerad både som mamma, i sin yrkesroll och som medborgare vilket avspeglar sig i hennes skrivande."


Maria har en underbar blogg, mycket värd att klicka sig in på.


//Annelie

 
ANNONS
 
Micke

Micke

22 januari 2009 07:31

Grattis :)
Ja så illa är det väl inte men hade varit roligt med sån resa :)

http://tomten.bloggagratis.se

 
Micke

Micke

22 januari 2009 07:34

Ja på sitt sätt är det ju endast en sån match som sker 1 gång/år och vissa spelare har man följt hela sin tid på isen... Kram :D

http://tomten.bloggagratis.se

 
Nini

Nini

22 januari 2009 09:38

Jag håller med henne fullständigt *ler*

http://nini.bloggagratis.se

 
Ingen bild

MissC

22 januari 2009 09:58

Jag håller med award utdelaren fullständigt!
Kram på dig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se