Direktlänk till inlägg 18 januari 2009

Award..

Av Annelie - 18 januari 2009 10:02

Jag har fått awarden, mammablogg awarden tillbaka av min kära bloggvän MASKOT. Det känns bra, väldigt bra då hon är en person jag hyser en stor respekt för. Hon har ett djup och en tanke som tilltalar mig och jag längtar varje gång efter nya inlägg och kommentarer från just henne. Passa på att klicka er in till henne och läs hennes tänkvärda inlägg.

Hennes motivation lyder såhär: Livet enligt Annelie är en varm och generös blogg som påminner mig om vad som är viktigt.Däremot väljer jag inte ut några nya mammor att skicka den till utan alla som känner sig träffade får gärna ta till sig den...


//Annelie

 


 
ANNONS
 
Ingen bild

M.

18 januari 2009 12:31

Tack.

 
Magdalena

Magdalena

18 januari 2009 20:07

Vilken fin award! Grattis! :)

http://alldelesunderbar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se