Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

wow!

Av Annelie - 13 januari 2009 21:42

Titta vad JAG fått hos MissC... en utmärkelse!

                     

Tack snälla, söta du! Det var nog precis vad jag behövde..

Reglerna för Awarden är enkla. Jag som har mottagit Awarden, lägger upp den på min egen blogg och länkar till bloggen som jag har fått den ifrån. I min tur delar jag den vidare till de Mammabloggar som jag tycker förtjänar den! Lämnar såklart ett meddelande inne hos dem, om att de har fått den! 

Så med glädje sänder jag den vidare till:

Syster Yster, Maskot och Yvonne.


Min motivering: Anna, min syster. Utan dig hade jag inte haft min underbara guddotter. Du kämpar på, min lilla plutta!


 Maskot: Underbara, härliga du! Du är en enorm mamma, du behöver bara se det själv.. ;). Ditt inlägg idag borde ALLA läsa...kram!


 Yvonne: Jag finner inga ord. Du är inte bara mamma och en underbar sådan. Du äräven mormor och en ännu underbarare sådan. Vilken människa du är!

Som vanligt är det skitsvårt att välja ut och jag väljer oxå bara tre, enklare så.

Tack igen MissC...kram!


//Annelie

 
ANNONS
 
Micke

Micke

13 januari 2009 22:14

Tack vännen :)

http://tomten.bloggagratis.se

 
Micke

Micke

13 januari 2009 22:15

Inget att tacka för... :) Kram

http://tomten.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

13 januari 2009 23:33

Tack kära systra mi men du vet ju att du får visa hur man hämtar den hos dig jag är ju typ lite trög på sånt ;) jag älskar dig syster yster.
Kram

http://mammaanna.bloggagratis.se

 
sanna

sanna

14 januari 2009 00:03

TACK! det värmde verkligen o gav hopp=).man försöker så gott det går men så ofta man hamnar i fällan ja usch att alllt ska styras av ekonomin!!!!tack för såna som du finns som lägger ned tid o bryr sej om att skriva så bra kommentarer! kramar

http://sannaostefan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

marion

14 januari 2009 00:12

GRATTIS! Du är värd den.

 
Corina

Corina

14 januari 2009 08:47

Grattis ! Klart du behöver denna utmärkelse det är du värd ! Kram !

http://wanilla.bloggagratis.se

 
Ingen bild

M.

16 januari 2009 09:43

Den var fin! Tack :)

Ska skicka vidare den snart!

 
Truddelutt

Truddelutt

17 januari 2009 15:28

Grattis!!!

http://truddelutt.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se