Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Oj..TACK!

Av Annelie - 13 januari 2009 19:43

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Vilket stöd, jag är nästintill stum här. Det känns oerhört stort. Tänk vad en blogg kan göra för människor, vad berikande det kan vara i en människas liv! Det är enastående. Att både få detta stöd och kunna ge det är stort. Det trodde jag inte för 3 månader sedan när jag började blogga. Då avskydde jag nästa ordet BLOGGA utan att egentligen veta varför.


Jag är starkare, mycket starkare efter era ord men jag är fortfarande VERNÖÖÖÖÖÖS för vad ni ska tycka men så får det vara helt enkelt. 


Nu ska jag slänga Maxen i säng för att sedan vandra runt till er personligen och sprida mitt galna tack... UNDERBARA BLOGGISAR!!!!!


//Annelie


Ps, diktsamlingen nås via mina länkar.

 
ANNONS
 
lotta

lotta

13 januari 2009 21:13

såklart man e nervös..DET förstår jag:) det är ju så persoligt det där med dikter.men försök få in förvänansfull, lycklig stolt i "nervösan" också;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
stort och smått

stort och smått

13 januari 2009 21:26

HÄRLIG!!!! Nervös är bara normalt tillstånd, om än lite jobbigt, men lite jobbigt ska det vara - då blir det desto skönare efteråt!!! Lycka till med resten nu! (Du fixar det också!)
Kram kram

http://agneta.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

13 januari 2009 21:30

En orbitreck är jag sugen på ; )

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
Micke

Micke

13 januari 2009 22:13

Tack vännen... Men vet som sagt inte hur. Men om jag tar fram bilderna så lägger du till med texterna ? Vi kan skapa en bok tillsammans ? :)

http://tomten.bloggagratis.se

 
Nini

Nini

14 januari 2009 08:44

Visst är bloggandet fantastiskt! Jag ångrar inte att jag började! Det har hjälpt till att lyfta mig. Antidepressiva mediciner och terapi höll mig flytande när jag mådde som sämst - men det var banne mig mina medbloggers som kastade ut livlinan! :-))

http://nini.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se