Direktlänk till inlägg 11 januari 2009

Foto

Av Annelie - 11 januari 2009 15:00

Jag sitter hemma hos svägerskan och hennes familj. Korten är tagna, nu ska jag bara välja ut ett. Vad detta är svårt! är jag verkligen så tjock i ansiktet? Oh my, haaa!


vi ska försöka få ihop en text om mig oxå. En beskrivning av författaren. Någon som har ett förslag?  Oj vad detta blev svårt, att få ihop ett omslag!


Nä, nu måste vi sätta fart och få denna lilla diktsamling i hamn!

//Annelie, skrivet med bulle i munnen  ;)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Svärmor

12 januari 2009 13:01

det är ett fint kort det gjorde ni bra/svärmor

 
Truddelutt

Truddelutt

12 januari 2009 19:36

Alltså... foton på en själv blir ju ALDRIG så som man egentligen ser ut.
Eller... det kanske är det dom blir.
*fniss*

http://truddelutt.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se