Direktlänk till inlägg 11 januari 2009

Trött

Av Annelie - 11 januari 2009 09:12

Jag hade verkligen svårt att sova inatt. Många tankar som skulle bearbetas, även känslor.


Nu är det coffee time. Kärleken sover vidare. Maxen ligger och kollar in Nickelodeon, som så alltid på morgonen. Idag ska jag träffa familjen, farmor och de andra. Sedan, senare, när allt är lugnt, kortet fixat och jag är nöjd så ska jag trycka på "publicera".


Marion, jag kan inte svara på dina kommentarer någonstans. Jag tackar dig här. Orden behövs inte, du vet ändå, tack..


//Annelie

 
ANNONS
 
Lotta med  Juni o Cola

Lotta med Juni o Cola

11 januari 2009 09:47

skönt med en lugn kaffestund på morgonen:)jag tar en likadan själv..fast mina små spelar wii o är heelt vilda:)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

11 januari 2009 11:54

Ha en skön dag!

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
stort och smått

stort och smått

11 januari 2009 12:04

Vad spännande!!! Kul! Du gjorde det!!! Modigt! Och bra!
Jag hoppas att jag någonsin kommer någon vart med mitt skrivande också... Men just nu går bloggen på konstgjord andning... Måste tänka på min arm i första hand. *grrr*
Kram på dig, du modiga!

http://agneta.bloggagratis.se

 
Ingen bild

marion

11 januari 2009 12:46

Tack själv, jag känner i mitt hjärta! Tack också för att jag får ta del i lite av ditt liv. Lycka till med publiceringen. Kram

 
maria granberg

maria granberg

11 januari 2009 13:02

Hej har svarat på din kommentar på min blogg.
Vill gärna att du kikar in.
Lycka till med publiceringen av diktsamlingen.
Och du behöver lära dig att ta betalt för arbeten du utför tycker jag det verkar som.
kram

http://alce.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Magdalena

11 januari 2009 15:05

Ska du publicera dikterna på vulkan eller..? Det är verkligen jättehäftigt att kunna publicera böcker när och hur man vill. :) Ska börja på min nästa bok någon kväll framöver... Har redan idén färdig. :) Hoppas helgen varit bra för er del!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se