Direktlänk till inlägg 8 januari 2009

award..

Av Annelie - 8 januari 2009 20:48

 MissC, den härliga, gulliga konstnärinnan har gett mig en award med motiveringen: Annelie-Du är en oerhört varm person med hjärtat på rätta stället!! Du gör mig både ledsen och glad.


Jag tackar dig, kära kära du.. Jag bar ditt hjärta igår, som en skyddande kraft mot det onda (skratt).. TACK MissC...


Jag skickar den inte vidare något mer..

//Annelie

 
ANNONS
 
stort och smått

stort och smått

8 januari 2009 21:08

Ja, jag tycker att den hjälper! Faktiskt! Fast vitlök är ju jättenyttigt så varför inte!
Tack för att du påminde mig, ska göra den nu, har glömt det hela dagen...
Ha en bra kväll!

http://agneta.bloggagratis.se

 
Micke

Micke

8 januari 2009 21:15

Oooops... Ber om ursäkt :)

http://tomten.bloggagratis.se

 
Ingen bild

MissC

8 januari 2009 21:20

Nu är jag tårögd igen!!!!
Du vet vad du ska säga (skratt)
Hoppas kraften visar sig!
Kram på dig du fantastiska kvinna!!

 
Ingen bild

Marion

8 januari 2009 22:12

Grattis! Förstår att du fick den. Hoppas du mår bättre, att det snart är över.

 
Lotta med  Juni o Cola

Lotta med Juni o Cola

8 januari 2009 22:22

du var den rätta att få en awad:) vilket tur att du ska få träffa den där gynekologen. lycka till...du..tapeten kom tidigare än väntat..och jag hade bladdrat bort mig..totalt...den är brun med LUSARE blommor o guld BLOMMOR..hur kan man ta så fel...snacka om att jag va virrig i affären också;) men den var fin iallafall. jag körde såklart igång på en gång med tapetsering;) visar imorgon;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
truddelutt

truddelutt

8 januari 2009 22:35

Grattis!!!
Hon har ju så rätt så i sin motivering.
Du är så väl värd ALLA utmärkelser du får!!
Sov gott och hoppas du får en trevlig fredag!
kramis

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

9 januari 2009 06:13

Fy för att stänga varannan fredag!
Jag jobbar i alla fall aldrig längre än till 16.45 Det är skönt!

Ha en underbar fredag!

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se