Direktlänk till inlägg 2 januari 2009

Dikt

Av Annelie - 2 januari 2009 20:41

Skepnader av gråhet

sveper förbi mitt dunkla

ljus.

Sprider sken av

ovisshet.

Förvirrade fåglar flyger förbi

mitt fönster

mot världen.

Likt en storm,

mitt inre kaos vilar.

Fridens starka armar

håller mig så varmt,

om livet...

                                                  
  ...Annelie Hallberg©


 
ANNONS
 
MissC

MissC

2 januari 2009 21:47

Vackert..

http://missc.bloggagratis.se

 
Ingen bild

marion

2 januari 2009 22:50

Ja vad säger man? Känns som om det vore jag just nu! Bestämde mig i dag för att ha en dator fri Lördag och Söndag,men får nog kolla din blogg en gång i helgen i fall du lagt ut några fler av dina underbara dikter, (kan jag ha blivit beroende tro),fniss. Vårda din gåva ömt. Kram

 
Ingen bild

"susanne"

2 januari 2009 23:45

Säger det igen: Berits poesipoket!

 
Naom

Naom

2 januari 2009 23:55

Har alltid velat skriva dikt men aldrig vågat försöka. Det verkar som det är din tur att inspirera mig !
Kram N

http://n-a-o-m.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Annelie

3 januari 2009 00:08

Jag tackar så väldigt mycket för era fina kommentarer och försöker supa in dom i mitt system..*bugar*

 
Helen

Helen

3 januari 2009 05:08

Hej och tack för dina ord. Jag hoppas också att det kommer en lösning till mig. Jag får helt enkelt bara be och önska att det kommer till mig som det ska. Ha en bra dag. =)

http://canola

 
Lotta med  Juni o Cola

Lotta med Juni o Cola

3 januari 2009 10:52

SÅ vacker!!jag skulle aldrig kunna skriva sådär..hitta orden liksom.!!

http://www.juniocola.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se