Direktlänk till inlägg 2 januari 2009

Hjärtsten och nyladdad!

Av Annelie - 2 januari 2009 14:55

Vi kom ut. Efter många om och men så kom vi faktiskt ut idag! Solen sken fortfarande och vi gick ned mot stranden. Maximilian var till en början ganska tjurig men det sköljdes snabbt av honom...

  ...alla som någon gång har haft en sexåring VET hur tjuriga de kan bli..                                

 Färden gick vidare för kolla av Pärlan, vår båt. Den ska renoveras nu under vintern..

  Härligt, älskar träbåtar!


Maximilian upptäcker att han blöder lite från läppen och tror att han håller på att dö. Jag tar honom på fullaste allvar, har ingen aning om att kärleken knäpper en bild. Kan lugnt lugna lilla bubben om att det inte är någon fara.. ;)

Vi tar in solens värme och kraft. Inte undra på att jag känner mig nyladdad! Efter detta kände jag livet återkomma och jag återigen tillbaka i min egen kraft, skönt!

 


 Min hjärtsten, underbart! Helt plötsligt fick jag bara syn på den, tack universum, ett tecken!

Mina busiga pojkar bara MÅSTE hacka is..


Nu har jag som sagt åter kraft och ska återgå till mina sysslor..

//Annelie

 
ANNONS
 
Lena

Lena

2 januari 2009 15:10

Härliga bilder!

Ha en fortsatt skön dag!

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
Truddelutt

Truddelutt

2 januari 2009 15:31

Fina bilder!
Härligt att det äntligen blivit riktigt kallt. Och härligt med solsken. Det bästa av allt är att det ska snöa här imorgon. Som jag väntat. :)
En STOR och varm kraaaam

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

2 januari 2009 16:10

Är det okej att jag länkar til din blogg från min?

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Truddelutt far med osanning.

2 januari 2009 16:48

Äh, jag ljög. Kollade väder på svt.se och det ska inte alls snöa här. :(
Snön hade tydligen halkat söder ut.

 
Yvonne

Yvonne

2 januari 2009 21:01

Va härligt ni har haft det idag!
6-åringar! Det finns tjurigheter i alla åldrar! Jag hade två här i morse! En vuxen och en tonåring! Men lite frisk luft på nosen gör skillnad! =)

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Cina

Cina

2 januari 2009 21:51

Härliga foton du lagt ut!
Tack för att du vill dela med dig av din familj!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Chingy

3 januari 2009 01:15

Happy New Year Annie, looks like a perfect way to start the year. Its a beautiful place where you live. Maxi needs to wait for snow before trying to tobbogan down the tarmac : )

 
Nini

Nini

3 januari 2009 05:17

Vilka fullkomligt underbara bilder!
Jag har så svårt att komma mig för med att ta mig ut. Men när jag ser de bilderna så blir jag riktigt sugen!

http://nini.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Truddelutt for inte med osanning första gången

3 januari 2009 11:01

Eh... svt.se hade fel. Det snöar idag!!!! Jippie!

 
stort och smått

stort och smått

3 januari 2009 12:01

Härligt med utedag! jag ska ut en sväng idag!

http://agneta.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se