Alla inlägg under december 2008

Av Annelie - 12 december 2008 07:26

Godmorgon...

Ny dag, ledig dag! Här ska det storstädas! I alla fall som jag känner just nu. En långpromenad ska det oxå bli. Det regnar ute. Jag lider med mina kollegor som har Lucia med alla barnen, ute. Jag undrar hur det blir, om det ställs in eller inte.


Kärleken har åkt till jobbet. Han slutar lite tidigare idag. Mitt hjärta längtar redan.


Det går så bra med Mio. Han har funnit sin plats, är lydig men så personlig. Nu behöver han äta upp sig och börja äta mer. Det kommer att komma. Vi har personer runt om oss som kan så mycket och som så gärna delar med sig. I morgon ska vi ut och träna och rasa av oss.


Nu ska jag dricka kaffe och städa...! //Annelie

ANNONS
Av Annelie - 11 december 2008 22:23Du är 18% ond!
Du är en aningen ond, fast i smyg!

Fler test hittar du på testportalen.seHittade detta test hos Paula. Hennes blogg är vansinnigt rolig och hon får mig ofta att skratta!

ANNONS
Av Annelie - 11 december 2008 19:05

Jag förstår det inte riktigt, känner mig urblond och heldum men MissC, en kvinna vars blogg jag brukar läsa har en tävling! Vinsten är ett smycke hon har gjort, ett UNDERBART sådant! Vill ha, vill vinna..*dreglar*.


Här är länken till tävlingen --->Ni som följt mig lite vet väl att jag ÄLSKAR hjärtan.. UNIVERSE, BE WITH ME NOW!

Av Annelie - 11 december 2008 18:46

Nu har jag varit ute. Vilken promenad! Den var både rask men ändå vilsam. Mio är skön att gå med. Synd bara att vi inte mötte några andra hundar. det är bra om vi gör det då vi kan träna att han inte ska bry sig ett dugg. Det kommer väl. Sist vi gick utmed stranden mötte vi en lös hund, han blev intresserad men skällde inte. Jag vill inte att han ska bry sig över huvud taget, det är mitt mål.


Storsonen är hos flickvännen. Lite belöning för att han verkligen lagt ned lite möda på skolarbetet den här veckan. Jag saknar honom. Evsen har pojkvännen hemma. Hon mår bra nu jämfört med de andra dagarna. Nya tag på måndag!


Ikväll ska jag vila. Läsa en bok kanske och lyssna på Karlavagnen, drömma om snö och isiga vindar, choklad och isborrning. Vad jag längtar till den "riktiga" vintern!

 

Av Annelie - 11 december 2008 17:31

Luciafirandet gick jättebra, vilka gullungar! Jag måste säga att jobbet Maxens fröknar gör är väldigt bra...


Vi fick tag på luva till slut, tack kusinerna, we love you!


Mio har haft det bra idag. Lite ovant för honom men ändå, det har funkat! Nu ska JAG få mig en promenad, det kan jag behöva då jag har ätit mer än vanligt, ha! 

I morgon är jag ledig. Vi ska njuta rejält, lilla plutten och jag. Efter jul är det slut med mina fredagar. Det kostar för mycket just nu. Men jag har i alla fall kunnat ha Maxen hemma en dag i en termin...


Nu nalkas promis i mörkret...

Av Annelie - 11 december 2008 08:34

Idag är det Lucia på Maxens skola. Efter många om och men hittade jag hans tomtekläder men ingen luva.. Så typiskt mig! Jag har dessutom inte hajat att JAG ska ha fikat med mig, ännu mer typiskt mig! Det får fixa sig under dagen.


Jag är en sån virrig mamma. Jag jobbar under samma "tak" som sonens fröknar, typ. Förra året knackade min chef mig på axeln och sa lite käckt att JAG var den allra sista föräldren på HELA enheten att lämna in kontraktstiderna..så VÄLDIGT typiskt mig! Dessutom måste jag ha larm på mobilen för att komma i håg gympakläder på Måndagar.


Jag lever i det blå men jag trivs här!


Mio är i väg med Kärleken. Han ska vara där hela dagen så jag får ingen lunchpromis, känns tomt! Det finns hundgård där och kärleken har rast 9:00, 12:00 och 15:00...skitbra!


Nu väntar jag på att ungarnas astmadoc ska ringa....*bävar*  

Universe, be with me!

//Annelie

Av Annelie - 10 december 2008 21:45

Jag hade tänkt att skriva om hur tråkigt det har varit här i kväll, utan kärleken. Även om jag inte är social för stunden saknar jag HANS sällskap. Han kom hem när jag var på väg att börja skriva.


Då tänkte jag skriva om min dotters ögon. Helt galet, jag vet. Men hennes ögon, på bild och i verkligheten är ett par av de vackraste ögon jag någonsin sett. Nu är jag självklart partisk men det får jag vara. Jag hittade dock inte de rätta bilderna jag sökte efter. Jag fann en annan bild när jag kollade igenom mina foton.


 

Tänk om jag kunde få in dessa ord i mitt inre. De finns där, men inte fullt ut. Tänk om jag kunde sluta leva i det förgångna och ta till mig allt som finns här och nu. Jag gör det men inte fullt ut. Ibland slås jag av insikter. Ibland är dom smärtsamma, ibland ljuvliga. Insikten jag får av denna bild är lugn men ändå inte. Jag vill ha mer, något bortom allt.


Insikten som talar till mig i just denna stund, här och nu, är enkel. Medans jag skriver dalar den sakta ned över mig och omsluter mitt huvud, varmt. Vi människor är så komplicerade, så märkvärdiga. Allt är inte så. Verkligheten är inte så komplicerad om ens verkligheten existerar?


Ja, vad vet jag som inte ens vet vad jag skriver för stunden?


Nu ska jag vila i dessa ord och dammsuga.


//Annelie

Av Annelie - 10 december 2008 19:17

Mina fötter värker! Ärligt talat, jag har FLERA stora blåsor på min vänsterfot.. Så mycket som jag har gått sedan Mio kom till oss har jag nog ALDRIG gått, huva! Fort går jag oxå vilket gör mig svettig, fötterna med, ha! Då ploppar det upp blåsor!!?!?


Kom hem idag i snöslasket och tog en mysig promis. Sedan en till då jag kom hem, i love this! Kvällsmotionen får kärleken stå för.. Vad jag längtar till helgen då vi kan ut i skogen och fixa och dona..


Evsingen mår bättre. Har fått behålla all mat i dag. Ingen annan har blivit dålig ännu, peppar peppar. Jag svalde TIO pepparkorn i går...(not nice).


I morgon ska Mio med till Kärlekens jobb, det känns så bra! Han är nu på sitt andra julbord, utan mig. Känns helt ok, jag är ändå väldigt trött och asocial.

 //Annelie

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se