Alla inlägg under december 2008

Av Annelie - 29 december 2008 22:23

Tack för alla snälla kommentarer. Det ÄR nog total utrensning som Nini sa något om. Även nytt på G som Marion, MissC:s mamma pratade om (tack)!. Truddelutten som får mig att le.. och alla ni andra som bryr er TACK!

Vampireslave, Paula, skogshuldran Titti,  Maskot, Yvonne, Stort och smått, Cina, Rosalucia, naom, syster yster, MissC och Maxens favvo lillnettan, christina...och zuzzi...tack igen.. ni som läser detta, kolla gärna in till dessa underbara människor. De finna alla i min länklista..

 //Annelie

ANNONS
Av Annelie - 29 december 2008 22:03

När satte jag mig ner och började skriva hördes ett skrik. Maxen vaknade och behövde kräkas, igen.


Vilken dag. Dottra mår skit och har dessutom ont i huvet. Maxen kräks och har diaree (usch). Kärleken har kämpat på hela dagen och målat och målat. Han mår oxå tjuvens men kräks inte. Däremot ramlade han ner i rummet han målar och bröt antagligen ringtån. Den är totalt apblå och han kände inte typ att han trampade runt på den och fick vrida den i läge igen. 


Jag mår riktigt illa och har kramper i magen men inget mer, tur.


Det råder nu krisberedskap här hemma. Då funkar jag och kärleken som allra bäst. Nu ska jag lägga mig ner och vila lite..


//Annelie

ANNONS
Av Annelie - 29 december 2008 17:46

Nu är vi hemma igen med en jättedålig liten kille. Färden hem var inge vidare och han gjorde "ni vet vad" i bilen, stackars liten!


Tack för era fina kommentarer, jag tittar in till er i kväll när allt är lugnt. (ändrade lite här, lät ju helskumt)


Nu är det bara att bädda ned honom i fåtöljerna (sätter ihop dem då soffan är upptagen) och jobba på!

//Annelie

Av Annelie - 29 december 2008 15:32

Nu ringde Mormor. Maximilian har kräkit.. Hon sa att han kunde stanna ändå men han ville hem. Han började gråta när han hörde min röst.. Så nu drar vi iväg från kaoset för att hämta lillen!


Mamma kommeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!

//Annelie

Av Annelie - 29 december 2008 11:44

Det är fullständigt kaos här. Evs mår skit men har inte "vomerat" på ett tag. Hon ligger mitt i stöket, vi möblar ju om!

Mobilen ska hon vara DÖDSJUK för att släppa...

Kolla, mitt hem är i ett enda kaos..JÖSSES! Fast det visste jag ju..Allt ska sorteras,sparas, slängas..oj! hoppas inte JAG blir dålig nu..

//Annelie


Av Annelie - 29 december 2008 07:34

Maximilian är ju hos mormor vilket innebär sovmorgon. I alla fall nickelodeon fri morgon. En morgon fylld av ro medkaffekoppen i tystnad.


Jag hade precis vaknat till och börjat röra på mig när min mobil ringer. Jag hinner tänka tanken på att det är jobbet som behöver hjälp! Det var min dotter. Hon är hos en kompis på en Ö. - Mamma jag kräks....  Oj då...

Frågade lite om vad hon ätit dagen innan, hur mycket godis, läsk ÄVEN om jag vet att hon aldrig kräks av det.  Sedan kom ett samtal till (vi har redan bestämt hemfärd såklart) - Mamma, jag har kräkts igen...


Räknar man 48 timmar från sista kräkningen om inget mer händer och ingen annan i familjen blir sjuk så kanske Nyårsafton räddas? Vi har planerat fest..

Men det betyder inget i sammanhanget om min dotter inte mår bra..

//Annelie


Ps: Hon har kräkts igen..Nu är det väl ingen tvekan längre? (morr)

Av Annelie - 28 december 2008 20:19

Pssst, när sonen gått in till sin stuga ska jag och kärleken sammanstråla i v-rummet och tjuvspela guitar, drum-hero! Jag på the drums och han på the guitar..haaaaa! BUSIGT värre och helkul..Det behöver vi nu inför kommande dagar av ommöblering och måleri! Whooooo hoooo, we are like teeeens!

//Annelie the drummer!

Av Annelie - 28 december 2008 18:31

Då var vi hemma efter dagens utflykt. Både jag och kärleken är helt slut! Vi åkte som sagt till Tyresta By där vi gick URSKOGSSTIGEN. Helt suveränt och jag rekomenderar er som bor i stockholmsområdet att besöka denna nationalpark.

 

Emma och Maximilian kollar innan vi börjar den 2.5 km långa vandringen!

Precis i början på leden dyker denna jättetall upp, helt otroligt!

Kärleken hyssar på ungarna och säger att om man är tyst får man se olika djur kanske. Det hade funkat möjligtvis om inte andra människor och ungar hade fört liv.. (skratt).

   

Tommy berättar om trädmossa för ungarna, härligt!

                         

Utmed leden fanns det ställen att läsa på. om vad vi såg mm.

Maximilian sprang direkt till denna härliga Tall och la sig och fick sig lite välbehövlig kraft.. <3

Här kollar vi spår efter Istiden (tror jag). Ungarna tyckte det var hel härligt!

Jag skulle kunna ladda upp typ 60 bilder till, men jag gör inte det.. Vi har haft en superhärlig dag.. Hoppas ni andra haft det oxå! Nu ska vi vila, kärleken och jag. Imorgon ska vi byta rum med Maxen så det ska målas och fixas. vi ska även hinna med dejten imorgon kväll..

//Annelie

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se