Alla inlägg under december 2008

Av Annelie - 7 december 2008 08:18

Japp, nu var det klart och they are home, safe and sound! Kärleken behövde inte ens vänta på dem, allt gick som smort! Så ja, Yvonne, de hade tydligen haft det jätttebra! På tu man hand inne i Stockholm är väl inget man egentligen önskar sin 15-åring, huva!


Själv tycker jag att jag hanterade Herr Ångest ypperligt och klappar mig själv på axeln.


Nu ska jag gå ut med min nya kärlek. Vi ska ta en riktigt lång promenad.


ANNONS
Av Annelie - 7 december 2008 00:24

Nu har kärleken åkt för att hämta upp kärleksparet. Jag känner mig just nu ganska lugn då sonen ringde för ett tag sedan och vill att pappa skulle ÅKA kl 1:00 och inte HÄMTA då...Men, har vi sagt 1:00 så är det så! Han lät lugn och helt ok.


Evsen åkte med pappa. Han kommer inte vara hemma före 03:00 tror jag. Först nu, en halvtimme cirka till Stockholm, sedan vänta på tonåringarna, sedan från Stockholm ner till Nynäs och sedan därifrån och hem hi, helt galet! Men vad gör vi inte för att våra gullungar ska få roa sig så säkert de kan? I alla fall vore det tråkigt att åka tom hem och tom dit och vänta och allt det där.


Ska slänga mig i soffan nu och slumra. Misstänker att det är JAG som får kliva upp tidigt med tanke på Maxens tidiga morgonvanor..

ANNONS
Av Annelie - 6 december 2008 21:10

Jag är redan HELT slut! Dagen har förlöpt bra. Mio är helt enkelt underbar. Svårt att beskriva med ord men vi hör i hop på något sätt. Han har bara glidit in här och anpassat sig...


Men nu, nu är Storsonen och kärleken inne i stan. Jag mår illa. Jag har sett det mest fasanfulla saker framför mig! Jag försöker tvinga i väg dessa hemska bilder!


I stället försöker jag ersätta de oroliga känslorna med kärlek som jag paketerar in i små hjärtan som jag sedan skickar iväg mentalt till sonen, ha! Jag har bäddat in dem i ljus bubblor som i min verklighet fungerar som skydd. Må hända låter det flummigt, so what! Blir JAG lugn kanske det funkar?


Jag funderar på att lägga mig på golvet och låta Mio snusa på mitt huvud. Hans ägare måste ha gett honom så mycket kärlek..Han är verkligen SÅ fin! Han kommer lite då och då, tittar på mig och lägger sitt vackra huvud på min arm.. Ute har det funkat jättebra! Han är hur cool som helts i kopplet och uppmärksam på mig.


Nu ska jag paketera några fler hjärtor och adressera dem till Stan, till välrdens gulligaste par... Må universums alla änglar vara med dom, amen!

Av Annelie - 6 december 2008 09:39

Här kommer lite bilder från promenaden. Kameran är S K I T rent ut sagt, universum, jag önskar mig en ny!På stranden. Han gick inte ut i vattnet men tyckte stranden var kul och luktade nyfiket runt. När jag tog detta kort hade han fått syn på en traktor..


Här är stranden, eller en utav dom.

     Har ni sett en sån snygg kille, jag är helkär! Helt såld..


             


Min promenadväg..


Håll nu tummarna för att allt ska gå bra..

Mio

Av Annelie - 6 december 2008 09:11

Godmorgon kära bloggare och alla andra!


Jag är just tillbaka efter en timmes skön promenad. Vi har en Mio här. En vit Herdehund, 3½ år. Jag är kär. För att göra en lång historia kort. vi har velat ha hund hur länge som helst. Nu har vi en, på prov. Först om främst över helgen, sedan två veckor. Efter det bestämmer vi oss slutgiltigt. Än så länge går det hur bra som helst! Han kom i går kväll...


Olivers astma har stoppat men vi kan inte gå med denna längtan längre. Sonen är nästan aldrig hemma, jobbar varannan helg och spenderar resten av tiden antingen i sin stuga eller med flickvännen. Han äter här inne, duschar och går på toa, haaaa! Vi planerar att han får tvätta här inne men torka sina kläder ute hos sig etc. Så får det bli, amen!


Jag tog lite bilder när vi var ute, jag laddar upp dom snart!

Av Annelie - 5 december 2008 09:52

Nu fylls mitt hjärta återigen av dessa varma, salta tårar. Lyckan inuti mig går inte att beskrivas. Mitt i allt stök, mitt i allt strul och vedervärdiga händelser så sitter jag här med rinnande tårar.


Jag knallar omkring här, städar, fixar, smeker Maximilian med mina ögon då han leker inne i sin fantasivärld. En sång dyker upp i mitt huvud, en mening som jag hört någon gång på radion men som jag inte reflekterat över. Jag lyckas att fånga meningen, söker via google och hittar sången.


Precis nu, i denna stund, när tvivlets käftar slår efter mig. När Herr Ångest visar sitt fula nylle runt varje hörna. Då smeker änglarnas visdom mitt hjärta och påminner mig om vad jag har, vad jag är, VEM jag är och att lever i det vackraste av allt, kärleken...


Lyssna och njut.

Texten finns här


PS: Till min man, min kärlek. Dina blåa vackra ögon säger verkligen allt. Till mina barn, era ögon, leenden och hur ni agerar ibland säger mig oxå att det som jag alltid velat ska nå fram HAR nått fram. Även genom tårar, skrik och dumheter... DS

Av Annelie - 5 december 2008 07:03

...Och vaken tidigt! Så är det när sexåringen fortfarande vaknar med tuppen. Jag vet att Anna Wahlgrens metoder att få Maxen att sova längre på morgonen är klockrena men jag har inte attityden för stunden och då är det ingen mening att börja med det.


Idag är jag i alla fall ledig, ett tag till. Jag ska på ett planerat möte.  Mamsen kommer och passar lillprins Bus. Hon kommer städaaaaaaaaa, whoooo hooooo!

Det kommer finnas städning tills i morgon med.. ;) !


Det måste plockas undan. Vi ska åka och kolla på en hund efter mötet. Jag återkommer om allt går som det ska. Om det alltså.


Nu ska jag börja plocka lite i  stökhavet här. Har en tjurig 13-åring hemma en timme till. Tänk vad sur och tvär man kan bli om man inte får som man vill. :)

//Annelie

Av Annelie - 4 december 2008 23:13

Kom till ro, lilla älskling.
finn ro och hör min röst.
Kom och lägg dig ner på mammas varma bröst,
min kärlek är stor, men Guds kärlek är störst,
och jag sjunger god natt,
godnatt, jag sjunger godnatt.

Kom till ro, lilla älskling
finn ro och hör min röst:
Kom och lägg dig ner på mammas varma bröst,
Jag älskar dig så, men Guds kärlek är störst.
Så jag sjunger god natt,
Jag säger god natt, god natt, jag säger god natt.

Text och melodi: Am trad.
Svensk text: CarolaNu tror ju inte jag att guds kärlek är störst utan min ;)..(skratt)

Har haft en snurrig kväll som avslutades med att storsonen inte kunde gå och lägga sig i tid utan låg i min säng och snackade skit med mig och kärleken. Vad jag älskar dessa stunder! I morgon ska det redas upp lite "strul" igen...(suck). Börjar bli så van vid det här laget! Det kommer en bok en dag...(snark). 


Nu ska jag faktiskt lägga mig i soffan med en påse BRIDGE och njuta av tystnaden. Det ända som bryter den är tumlarens varma snurrningar där metallknappar slår mot metall..ljuvligt? 

Nja, men ack så nödvändigt om familjen ska ha torra byxor i morgon bitti..


Gonatt!

//Annelie

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se