Direktlänk till inlägg 31 december 2008

Tack igen..

Av Annelie - 31 december 2008 16:47

Vad glad jag blir av era fina kommentarer, tack! När jag är redo lägger jag ut fler. De härstammar från en tid i mitt liv då jag inte var lika trygg i mig själv som jag är nu. Det är många insikter sedan som jag skrev det mesta av det jag skrivit. Det är skönt att kunna se tillbaka, minnas, känna och framför allt SE det jobb jag har gjort, inom mig.


Vi ska smyga iväg till ICA MAXI snart. Sprita händerna innan jag går in i affären, använda kortet, inte ta på någon men vi behöver handla.. Snart har det gått 48 timmar sedanVK-sjukan, usch!


Nu börjar det ta form här hemma. Stora datorn är ihop kopplad igen, vi kan sitta i köket och äta. Ännu är det dock mycket kvar..


//Annelie

 
ANNONS
 
bettan

bettan

31 december 2008 16:53

Hoppas ni fick handlat!
Har ni haft vinterkräksjukan?
Gott Nytt År!

http://coolbettan.blogg.se

 
Zuzzi

Zuzzi

31 december 2008 20:40

GOTT NYTT ÅR till er alla från oss/ Zuzzi

http://gsd.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mormor

31 december 2008 20:54

Fina.. Känner inte igen dem.Dom säger så mycket.. Gott Slut. Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se