Direktlänk till inlägg 31 december 2008

Tävling!

Av Annelie - 31 december 2008 10:16

Min bloggkompis Nini, som har världens coolaste tatueringar, jag lovar, gå in på hennes blogg och kolla. Hon har utlyst en tävling.. Testa, det finns ett pris till och med! Jag har försökt men klarade det inte. Någon av er fixar det säkert!

//Annelie

 
ANNONS
 
Cina

Cina

31 december 2008 10:27

Du har en utmaning att hämta hos mig!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
Yvonne

Yvonne

31 december 2008 11:02

Har gissat...

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Truddelutt

31 december 2008 11:47

Hoppas ni alla mår bättre nu och att ni får en trevlig Nyårsafton!!!
---¤-- Gott Nytt År --¤--

 
Micke

Micke

31 december 2008 11:52

Önskar dig ett Riktigt GOTT NYTT 2oo9

Kram Micke

http://tomten.bloggagratis.se

 
Nini

Nini

31 december 2008 12:36

Tack för länken! Det gjorde susen! :-))

Och tack för ditt omdöme om tatueringarna! *S*

GOTT NYTT ÅR!

http://nini.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se