Direktlänk till inlägg 31 december 2008

Morr!

Av Annelie - 31 december 2008 00:07

Jag hade precis fixat klart utmaningen. Hade bara ett par länkar kvar att fixa. vad gör jag, jo stänger ner sidan, jag kryssar bort mig! Jag är så otroligt trött.. Men nu blev jag fanimej pigg av ilska! inte gick det att rädda heller!


Maxen sover gott i nya rummet.. trodde att han skulle krångla men det gjorde han inte. Stackarn är helt slut efter dessa dagar.

Blek och full med målarfärg..


Nu När jag fixat och donat har jag hittat mina dikter. Frågan är väl om de är intressanta för någon annan än mig? De ligger i sitt bruna kuvärt, undanstoppade för världen. Jag får fundera om jag ska lägga ut någon här eller inte..


Hade tänkt att klicka runt mig nu på min kvällsrunda men jag orkar inte, jag gör det imorgon..


//Annelie

 
ANNONS
 
Yvonne

Yvonne

31 december 2008 08:13

Ååå, va gosigt det ser ut. Så fridfullt! =)

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
stort och smått

stort och smått

31 december 2008 09:01

Hoppas att du sovit gott och känner dig piggare idag! : )

http://agneta.bloggagratis.se

 
Lotta med  Juni o Cola

Lotta med Juni o Cola

31 december 2008 09:41

åååå, smyger härifrån så jag inte väcker honom..men först viskar jag-gott nytt åååår! kramiz..och jag ser fram emot att följa din blogg nästa år också...och hoppas på en dikt eller2 ..

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
MissC

MissC

31 december 2008 10:37

Ser mysigt ut! :)
Och nu MÅSTE du lägga ut dikter här..!!
Blev ju så nyfiken så jag spricker!

Önskar dig & familj ett riktigt Gott Slut &
ett riktigt Gott Nytt År!!!

KRAM

http://missc.bloggagratis.se

 
Ingen bild

marion

31 december 2008 11:28

Önskar dig och familjen en fin avslutning på 2008 och ett härligt Nytt 2009. Hoppas oxå på att få läsa dina dikter. Hjärtekramar

 
Nini

Nini

31 december 2008 12:35

*viskar* Jag vill läsa dina dikter!

http://nini.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mormor o Lillnettan

31 december 2008 21:06

Oj oj oj vilket fint rum. Vad vi blir avundsjuka. Där ser du ut att sova gott våran plutt. Natti-natti

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se