Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Dagen efter

Av Annelie - 30 december 2008 09:37

Vaknade och upptäckte att Maxen låg lugnt bredvid mig, dottra nerbäddad på golvet sov hon oxå. Vi ville inte släppa iväg henne till hennes rum då hon har ingång från utsidan och måste gå i en brant hal trappa. Eller rättare sagt, vi ville ha vår dotter nära och tur var väl det! Hon vaknade igår och behövde "vomera" men missade hinken, så snabbt gick det! Vad otäck den är denna vinterkräksjuka..usch! Dessutom höll hon på att tuppa av igår kväll.


Idag tror jag att det är kurering. Vi gör det vi orkar. Nyårsafton är ändå avbokad så vi kan pula på i lugn och ro.. hoppas nu bara inte storsonen åker på skiten.. Håller tummarna!

Mina små älsklingar.. Ser ni handspriten? Det är ett MÅSTE i mitt hem nu..

//Annelie

 
ANNONS
 
Ingen bild

M.

30 december 2008 10:01

Kanske ljuger bilden... Men det där ser faktiskt lite mysigt ut. Det syns att verksamheten ligger nere.

Jag tror att ni kommer att få en skön nyårsafton. Kanske skönare än ni fått annars...

 
Truddelutt håller tummarna allt vad hon kan

Truddelutt håller tummarna allt vad hon kan

30 december 2008 10:46

Åker på skiten i dubbel bemärkelse :)*truddelutt tycker hon är finurligt*
Det får vi hoppas att han INTE gör.
Ha, trots allt, en så bra tisdag du kan.
Kram

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
Lotta med  Juni o Cola

Lotta med Juni o Cola

30 december 2008 11:58

usch! stackares er. hoppas att ni får en fin nyårsafton iallafall.och att ni frisknar på er fort!!! GOTT NYTT ÅÅÅÅÅR!

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
annaa

annaa

30 december 2008 12:37

JAg tänker på er
Skickar en stor Nyårs kram till hela familjen hoppas att vi kan träffas på fredag och göra det vi har planerat kram från syster yster

http://mammaanna.bloggagrtatis.se

 
Naom

Naom

30 december 2008 12:38

Tack för din fina kommentar ! Vilket bra tips ! Jag hoppas att det värsta är över med kräksjukan nu. Det blev en ordentlig utrensning inför det nya året ;)
Ha en skön dag !
N

http://n-a-o-m.bloggagratis.se

 
Yvonne

Yvonne

30 december 2008 13:08

Jag hoppas verkligen att ni blir bättre snart... Magsjuka är det värsta jag vet...

Stora, spritade krya-på-er-kramar till er alla!

Stackars din kärleks lilla tå också...

Nu kan det bara bli bättre, tack och lov! =)

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Cina

Cina

30 december 2008 17:08

Vad skönt att läsa att det börjar gå över.
Och jag hoppas i skrivande stund att det är över o att ni vuxna klarar er!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se