Direktlänk till inlägg 14 december 2008

Fullmåne

Av Annelie - 14 december 2008 23:04

Jag hade inte tänkt att skriva något mer i kväll. Jag känner mig trött och lite ur gängorna. Det får man göra så det ororar mig inte. Det har gruffats lite i flocken i kväll och även under dagen. Maximilian har varit i sitt esse och mitt humör har inte varit det bästa. Det är ok men nu får det vara nog. Back to basic med rutiner, sovtider och mat. Inget socker eller flum. "Frågorna" han ställer just nu måste besvaras med fast och kärleksfull hand.


Vi är en varm och kärleksfull familj. Men ibland brakar helvetet lös och ingen kan hålla sams. Det är ok, så kan det vara ibland. Det hemska vore om man inte vågade erkänna, eller värre, se det. Vi ser det.  Vi gör något åt det. Vi försöker i alla fall.


Kärleken och jag gick ut med Mio i kväll. Då upptäckte jag fullmånen. Vacker och fulländad strålade den emot mig. Skrattade mig nästan i ansiktet och ruskade på sig. -Annelie, hade du glömt, hela din familj blir som tokig när jag är full.. Nu är vi på samma våglängd, kärleken och jag. Vi slöt fred med en kopp kaffe, toppad med chokladgrädde, mycket chokladgrädde. Underbart.


Nu väntar altanen på mig. Jag ska ta en välbehövlig måndusch och bara njuta.. Godnatt på er, wherever you are.. ;)


//Annelie

 
 
Micke

Micke

14 december 2008 23:52

Såna duster har vi varje kväll med vår son som har Aspergers syndrom... En fight =) Godnatt

http://tomten.bloggagratis.se

 
rosalucia

rosalucia

15 december 2008 09:26

Ja det är så livet ser ut; upp å ner å upp...
När man vågar se det, så är det inte så skrämmande. Det är bara livet som pågår!!!
Ha det gott!

http://rosalucia.bloggagratis.se

 
MissC

MissC

15 december 2008 10:49

Låter friskt!!!
Vore konstigt om man aldrig var osams..!

Hoppas månskensduschen gjorde sitt ;)

http://missc.bloggagratis.se

 
lotta

lotta

15 december 2008 11:30

Så klok du är! säger som rosalucia..det är bara livet som pågår..
Och här är det också sådana dagar...och DÅ går det absoulut inte att ungå se det ;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Corina

Corina

15 december 2008 12:04

Så är det med livet, det ska gå upp och ner. Alla dagar kan inte vara bra, så är det....och så är det för alla.Man är inte sämre för det :) Kramis !

http://wanilla.bloggagratis.se

 
Elenor och flatten Zidane

Elenor och flatten Zidane

15 december 2008 14:47

Just nu bråkar mina små med...dags för mellanmål!!!!

http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se

 
Ingen bild

Yvonne

15 december 2008 16:30

Det är med dom man älskar mest, man VÅGAR bråka. För man vet att dom älskar en ändå! =)

 
Cina

Cina

15 december 2008 17:48

Ja du ibland kan det vara som att åka berg o dalbana...=))

Fullmånen gör så att jag inte kan sova o min stora katt Elvis kan heller inte sova utan springer runt o jamar o skriker fast han är kastrat....även djur känner av denna fullmåne!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
vampireslave

vampireslave

15 december 2008 17:50

jag blir alltid som mest harmonisk när det är fullmåne ute. följde den genom fönstret igår kväll när krypet låg och sov. sambon jobbade natt. låg i soffan, ensam, mystrött och alldeles lugn. sover för övrigt som bäst när den lyser mig rätt i ansiktet genom sovrumsfönstret. (händer inte ofta eftersom ingen annan kan sova då...) känner mig liksom, vaggad och omhändertagen då. =)

oj, det kunde jag verkligen inte tänka mig, att texten om din dotter sipprade fram genom lite inspiration från mig. tycker för övrigt att jag själv inte skriver så mycket om känslor, men det kanske jag gör? i alla fall inte på ett sätt som du, levande och skört. blir tårögd varje gång.

http://vampireslave.bloggagratis.se

 
vampireslave

vampireslave

15 december 2008 18:02

åh. vad bra! =) det är ju fantastiskt, att minns på det sättet. hoppas jag oxå kommer göra det. får lite panik ibland när jag tänker tio-femton år framåt i tiden. jag får inte glömma det här! tänker jag då. jag måste minnas det här! och så vidare. =)

http://vampireslave.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skapa flashcards