Direktlänk till inlägg 10 december 2008

Värk!

Av Annelie - 10 december 2008 19:17

Mina fötter värker! Ärligt talat, jag har FLERA stora blåsor på min vänsterfot.. Så mycket som jag har gått sedan Mio kom till oss har jag nog ALDRIG gått, huva! Fort går jag oxå vilket gör mig svettig, fötterna med, ha! Då ploppar det upp blåsor!!?!?


Kom hem idag i snöslasket och tog en mysig promis. Sedan en till då jag kom hem, i love this! Kvällsmotionen får kärleken stå för.. Vad jag längtar till helgen då vi kan ut i skogen och fixa och dona..


Evsingen mår bättre. Har fått behålla all mat i dag. Ingen annan har blivit dålig ännu, peppar peppar. Jag svalde TIO pepparkorn i går...(not nice).


I morgon ska Mio med till Kärlekens jobb, det känns så bra! Han är nu på sitt andra julbord, utan mig. Känns helt ok, jag är ändå väldigt trött och asocial.

 //Annelie

 
 
Corina

Corina

10 december 2008 20:00

Blä, blåsor på fötterna är det värsta som finns....själ får jag alltid det med nya skor.Har alltid ångest innan det är dags för na skor! Kram !

http://wanilla.bloggagratis.se

 
stort och smått

stort och smått

10 december 2008 20:34

Blåsor är inte trevligt men långa raska promenader är verkligen underbart! Gärna i sällskap med en kamera - då trivs jag! En Mio är säkert väl så trevligt!
Kram

http://agneta.bloggagratis.se

 
vampireslave

vampireslave

10 december 2008 21:18

naw...tack så mycket. =) jag är lite lycklig själv just nu, hihi. hoppas blåsorna försvinner, såna är ju inte roliga att traska på!

http://vampireslave.bloggagratis.se

 
Zuzzi

Zuzzi

10 december 2008 22:43

Inte bra gumman! får pyssla om dig imorgon! :-)
Kram Zuzzi

http://gsd.bloggagratis.se

 
Annelie

Annelie

10 december 2008 23:25

Blåsan är verkligen skitstor, den som är värst! Men vad är en blåsa om jag kan gå av mig lite kilon..lol. Kram på er!

http://annelieh.bloggagratis.se

 
 Anna med flock

Anna med flock

11 december 2008 00:06

Lät inget kul med blåsor på fötterna, dock härligt att vara ute och traska med vovven. Bra med hund eftersom man kommer ut varje dag oavsett väder :)

http://timsevimse.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Ovido - Quiz & Flashcards